Payback time in het centrum van Stockholm

HET WERD HOOG TIJD. STRAKS HOPELIJK OOK HIER!

Onvermijdelijke conflicten – Heet van de pers. Vers van het nieuws. Afgelopen vrijdagavond is een vereniging van zwaar verontruste Zweedse burgers ten aanval getrokken tegen de apenheuvel van de beruchte Marokkaanse makaken die in het centrum van Stockholm zich voeden met misdaad en het plezieren met aanrandingen en molesteren van Zweedse meisjes en vrouwen.

De gemaskeerde Vikingnese wraakexpeditie – volgens geruchten extreemrechtsen en voetballiefhebbers – hebben de straten schoongeveegd van islamitisch gespuis en daarna flyers aan het publiek uitgedeeld met de mededeling dat het heft in eigen handen is genomen, omdat de staat zijn samenlevingcontract gebroken heeft en niet meer zijn eigen burgers beschermt.

Voor diegene die het nog niet wist, dit is een natuurlijk gevolg van een ernstig verwaarloosd en slecht immigratiebeleid, waar de bestuurlijke elite jarenlang de onrust en groeiende bezorgdheid van het Zweedse volk genegeerd heeft, en waar burgerwachten een gemeengoed gaan worden, net zoals verkrachtingen, mishandeling, moord, diefstal, etc. zijn geworden.

CZ6xNgIWkAECfOV

https://twitter.com/Reaktionaren/status/693183855226966017/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Bron:

View original post 1 woord meer