Honderden jihadisten van ISIS bereiden zich al in Europa voor op aanslagen zoals in Parijs.

jihadisten

Terroristen hebben de opdracht gekregen om dit plan geheim te houden.

Honderden ISIS jihadisten zijn al in Europa binnengeslopen en zijn zich aan het voorbereiden op aanvallen zoals in Parijs, en nog een paar honderden van hen zijn onderweg, volgens een bron die met de Noorse krant Dagbladet sprak .

“Volgens zeggen is de eerste golf al naar naar Europa afgereisd. De tweede golf is nog steeds met de terreurgroep in Syrië – na een opleiding te hebben gevolgd in een militie kamp tussen Sinjar en Mosoel in Irak. De Noorse politie Security Service (PST) bevestigt Dagbladet dat zij op de hoogte zijn van deze informatie,” meldt de tweede grootste krant Dagbladet in Noorwegen.

De bron, waarvan de gegevens eerder als juist zijn bewezen, vertelde de krant dat 300 jihadisten werden opgeleid om aanslagen en misdaden in Europa te verrichten. 28 hiervan zijn omgekomen in Syrië maar 272 hebben Europa inmiddels bereikt en zijn “geïnstrueerd de opdracht voorlopig geheim te houden.”

De tweede golf van 150 jihadisten, waarvan 112 al een opleiding hebben gekregen in een militante kamp tussen Sinjar en Mosoel in Irak voordat ze zich bij het ISIS Raqqa bolwerk in Syrië hebben gevoegd’ zijn in afwachting om naar Europa te reizen.

De Oostenrijkse politie arresteerde onlangs twee jihadisten die zich hadden voorgedaan als vluchtelingen in een asielkamp in Salzburg. De mannen zijn Griekenland binnegkomen met nep Syrische paspoorten, naar verluidt, reisden ze samen met de leden van terreur aanslagen op 13 November waar 130 mensen werden gedood.

Een 18-jarige asielzoeker werd onlangs gearresteerd in Nederland nadat hij andere vluchtelingen had verteld dat hij samen met Al-Qaeda en ISIS in Syrië vocht.

Eerder deze maand, is een nieuw ISIS jihadist ontdekt die opgeschepte over het plan van de terreur organisatie om jihadisten te laten infiltreren in de vluchtelingstroom naar Europa en het opzetten van geradicaliseerde moslimgetto’s in grote steden.

Bron: http://www.dcclothesline.com/2015/12/22/source-hundreds-of-isis-jihadists-already-in-europe-preparing-paris-style-attacks/