HET WESTEN IS FAILLIET EN DE EU-DICTATOR STROOIT MET GELD…

EU.DICTATOROnze vernietiger die wij nooit gekozen hebben…

Het Westen 5x Failliet Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor één van de grootste machtsverschuivingen in de geschiedenis. Azië is bezig de hegemonie van ons over te nemen. Intussen debatteren onze parlementariërs over de maximumsnelheid en de weigerambtenaar. Onze politici gaan ons niet helpen. Integendeel, zij zullen doorgaan met het afschaffen van de democratie ten gunste van een Europees imperialistisch project. Verder zullen zij doorgaan met het nemen van precies die maatregelen, die de economische ondergang van het Westen zullen versnellen.

http://www.hetwesten5xfailliet.nl/

En lees wat de EU met ons (overgebleven) geld doet:

– Niet alleen dat Griekenland weer met een hulppakket van € 86 miljard zal worden geholpen – op kosten van de Europese belastingbetalers –

maar ook dit:

– EU geeft Turkse spoorweg 220 miljoen cadeau

– Ook Oekraïne mag zich verheugen in nog een ware geldzegen. Er moeten 400 miljoen dollar losgemaakt worden, te gebruiken voor de ontwikkeling van de gemeentelijke infrastructuur. Daartoe behoren de waterafvoer, de watervoorziening, de elektriciteitsvoorziening, de straatverlichting en de energie-efficiëntie van gebouwen.

It is time we kick them out!