EU wil dat Nederland 4,35 procent vluchtelingen neemt!

Dat zijn er 8.500 per jaar, maar de werkelijkheid is, dat dit vanwege de verdubbeling per jaar in 2015, het driedubbele is!!!! De kosten  zijn 26.000 euro per asielzoeker, dus reken maar uit wat dit ons volk jaarlijks gaat kosten….!

(En vergeet niet de gezinshereniging, gemiddeld komen er nog 300% asielzoekers bij; dit betekent dat het aantal  voor Nederland in feite 3 x 25.000 wordt! En dit verdubbelt dus elk jaar!)!!! Zie onderstaande statistieken.

asielvloed

Om de massale stroom vluchtelingen naar Europa aan te kunnen, wil de Europese Commissie dat alle lidstaten van de Europese Unie bijdragen aan de vluchtelingenopvang. De Commissie bepleitte vandaag een quotasysteem waarbij Nederland 4,35 procent van de vluchtelingen zou opnemen.

t is onbekend hoeveel vluchtelingen jaarlijks Europa bereiken, maar volgens de Internationale Organisatie voor Migratie kwamen in 2014 alleen al op de Italiaanse kust meer dan 170 duizend bootvluchtelingen aan. Bij een dergelijke migratiestroom zou Nederland volgens het voorstel meer dan zevenduizend mensen per jaar opvangen.

Brussel wil zo snel mogelijk beginnen met de herverdeling van vluchtelingen over heel Europa. Daarom activeert het onder de Europese regels een zogeheten noodsysteem waardoor dit kan. Zo moeten landen als Italië en Griekenland, waar de meeste vluchtelingen aankomen, worden ontlast.

Later dit jaar zal Brussel met voorstellen komen voor een permanent systeem voor herplaatsing in noodsituaties, zoals een massale toestroom van migranten uit een brandhaard. Daarnaast wil de commissie dat de lidstaten 20.000 hervestigingsplaatsen aanbieden aan vluchtelingen die zich momenteel buiten Europa bevinden. Van deze groep moet Nederland 3,66 procent opnemen, 732 personen.

Dit is grote onzin!, bekijk onderstaande statistiek tot 2012 maar (het aantal was toen al 13.900 (3,9 %) dat in Nederland is opgenomen*); en bereken de verdubbeling per jaar tot nu toe én de gezinshereniging!) *Bovendien krijgen uitgeprocedeerden (illegalen dus) hier gratis Bed, bad, brood !

WE WORDEN WEER MEGA BESODEMIETERD!

asielstatistiek

Lees hier verder:
http://www.volkskrant.nl/buitenland/eu-wil-dat-nederland-435-procent-van-bootvluchtelingen-neemt~a4020048/

ALS WE WILLEN OVERLEVEN MOETEN WE MAKEN DAT WE ALS DE HEL UIT DE EU (OF ANDERS UIT DIT LAND) VERTREKKEN!