This has nothing to do with the islam!

Deze mega-leugen van zowel de media als de islamofiele meute wordt in deze video  duidelijk onthuld !

Het beeld van aanslagen voor 2015

Al met al is het beeld voor 2015 niet positief. De sleutel voor de ‘oplossing’ voor de groei van het gewelddadig jihadisme ligt in Syrië en Irak. Zolang de strijd daar aanhoudt en IS zich staande weet te houden, zal de regio jihadistische strijders blijven aantrekken en zal de groep sympathisanten blijven groeien.

Slachtoffers van aanslagen sinds de jaren ’80: toen al tussen de 3000 en 5000 per jaar. Inmiddels zijn er 25.000 jihadistische aanslagen geweest waarbij miljoenen slachtoffers zijn gevallen.  Zowel de media als de president van Amerika beweren keihard dat dit niets met de islam te maken heeft en dat de islam een religie van “vrede” is en dat extremisme niets met de islam te maken heeft…. Zij zeggen zelfs dat dit in feite  de schuld is van het westen, omdat moslims zich in het westen niet welkom voelden, geen werk hadden, geen eten, en dat het noodzakelijk is dat wij er voor moesten zorgen dat zij hun eigen cultuur en tradities konden behouden, hun moskeeën konden bouwen, enz. enz. en zorgen dat hen aan niets zou ontbreken!

Nou DAT hebben we dus gemerkt, ze kregen veel meer dan dat en toch blijven zij nog steeds de ene na de andere aanslag plegen!

Dit heeft dus ALLES te maken met hun mentaliteit en gewoontes (de aard van het beestje) die hen het barbarisme dat in de koran staat, letterlijk doet opvolgen!  Het heeft dus wel degelijk met de gewelddadige islam te maken! 

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/terroristische-aanslagen-hebben-alles-te-maken-met-de-islam/