VERWACHT: DE GROOTSTE TSUNAMI ASIELZOEKERS KOMENDE MAANDEN IN EUROPA!

tsunami

De ondergang van Europa is nabij…

Volgens de website van de NOS zullen tussen 500.000 en een miljoen vluchtelingen de komende maanden vanuit Libië de oversteek naar Italië wagen. Fabrice Leggeri, de nieuwe directeur van het Europese grensagentschap Frontex, noemt die alarmerende cijfers in een interview met het Italiaanse persbureau Ansa. Volgens Leggeri moet Europa zich in 2015 voorbereiden op een nog moeilijker situatie dan in 2014. “Komende lente en zomer zal de stroom vluchtelingen tot een hoogtepunt komen.” Leggeri waarschuwt ook voor de inmenging van terreurgroep ISIS bij de vluchtelingenstroom. “Je kunt niet stellen dat zij (ISIS) de illegale immigrantenstroom nu al volledig in handen hebben. Maar wat nu niet zo is kan in de toekomst zeker gebeuren.”

In 2014 werden tussen Libië en Italië 166.000 immigranten van bootjes uit de Middellandse Zee gehaald. Dat is het hoogste aantal sinds het begin van de veelgeroemde ‘Arabische Lente’ in december 2010, die in Nederland nog zo werd toegejuicht door de vrienden en vriendinnen van de islam. De meeste vluchtelingen komen uit Syrië, Eritrea en Mali waar de veelgeprezen vredesreligie kennelijk nog wat hapert. Praktisch al deze vluchtelingen arriveren in Italië of Griekenland.

De Griekse minister van Defensie, Panos Kammenos, dreigt inmiddels om de vluchtelingensluis naar Europa open te draaien als de Europese Unie zijn land niet onder Griekse voorwaarden helpt met meer geld. Onder de mensenstroom zullen zich ook terroristen van ISIS bevinden, waarschuwde hij zondag. „Als ze (de EU-lidstaten) uithalen naar Griekenland, dan moeten ze weten dat de migranten papieren krijgen en naar Berlijn zullen gaan”, hield hij partijgenoten afgelopen zondag voor. Een staaltje beschamende chantage van de Grieken die voor miljarden in het krijt staan bij Europa. (Lees: Benelux, Duitsland en Engeland.)

Treffender konden wij het failliet van de Europese Unie van waarden niet duiden: een knoflookland dat het werkende deel van Europa dreigt met regelrechte terreur. Op de Griekse dreigementen om terroristen naar Berlijn te sturen past maar één antwoord: eruit!

Als de Grieken dat niet zelf doen, dan zullen wij het moeten doen. De deur op slot en ons tot de tanden bewapenen. Dat zijn betere investeringen dan windmolens en dergelijk geleuter.

http://l.facebook.com/l/tAQEmwEzWAQEtLxw37HbrmYsNbMoBPoUvgPZhV-uoyF-9Ng/www.osl-stavast.nl/actueel/wakker-worden-11-maart/