PVV meest pro-Russische partij van heel Europa

putin (1)

En dit geldt ook voor de meeste PVV-aanhangers, waaronder deze webmaster!

Uit een onderzoek naar het stemgedrag van politieke partijen in het Europees Parlement komt iets heel opmerkelijks naar voren. Niemand minder dan onze eigen PVV blijkt de meest Rusland-vriendelijke partij van de hele Europese volksvertegenwoordiging.

Dit concludeert de Zweedse journalist Patrik Okanse. (Opm. RP: en zoals onderhand iedereen weet is Zweden het grootste islamofiele land van Europa, dus van een extreem-linkse journalist kunnen we geen objectieve publicatie verwachten!)

Okanse maakte een overzicht van het stemgedrag van partijen in het Europees Parlement met een focus op de extreemrechtse en extreemlinkse partijen die bij de laatste verkiezingen winst hadden geboekt. Uit zijn “Russia Index” blijkt dat het onze eigen Partij Voor de Vrijheid (of moeten we zeggen Partij tegen de Vrijheid van Russische homo’s, journalisten, Oekraïners en moslims?) is die het meest pro-Rusland stemt.

De PVV staat hier overigens niet alleen in, ook andere partijen die opereren op de flanken van rechts in het Europees Parlement stemmen pro-Rusland. Zo zijn, na de PVV, de Zweedse Democraten, het Front National en UKIP het meest pro-Rusland.

Opvallend: extreemrechts in Finland (de Ware Finnen) is erg anti-Rusland in hun stemgedrag. Dit zal vermoedelijk te maken hebben met het feit dat Finland en Rusland aan elkaar grenzen en een geschiedenis van oorlog met elkaar hebben. Dan is het voor populisten natuurlijk makkelijker zieltjes te winnen met een anti-Russisch standpunt.

Webmaster: Wat die islamknuffelende Okans niet vermeldt is, dat hier een smerig spelletje wordt gespeeld door de oorlogsfanaten van de NAVO (aangevoerd door de VS en de EU), die hele andere belangen nastreven en dus een reden zoeken om een oorlog met Rusland te forceren! Lees dit artikel maar: http://www.martinvrijland.nl/2014/05/02/navo-forceert-oorlog-met-rusland-via-de-oekraine/

En natuurlijk worden die paar negatieve punten van Rusland sterk in de schijnwerpers gezet. Maar ze ‘vergeten’ heel sluw dat de islamitische terroristen (met hun stilzwijgende instemming) diezelfde aantijgingen 100 x erger ten uitvoer brengen (Homo’s van hoge gebouwen gooien, journalisten de kelen doorsnijden, Joden afmaken, Oekraïners burgervliegtuigen laten neerhalen, enz.,enz.)
De PVV wordt hier als extreem-rechts afgeschilderd, terwijl zij zelf niet alleen extreem zijn en dit slinks onder het tapijt schuiven, maar ook nog de grootste en lafste volksverraders zijn!

Wat je van Rusland ook kunt zeggen, het is wel het enige land dat straks het islamitische gekoloniseerde Europa kan redden… Denk hier maar eens aan!

http://frontpage.fok.nl/nieuws/685447/1/1/50/pvv-meest-pro-russische-partij-van-heel-europa.html