DE MEDIA LEUGENMACHINE OVER ISLAMITISCHE AANSLAGEN!

foolpeople

De 2 aanslagen in Frankrijk en 1 in Oostenrijk waarbij door de daders “Allah Akhbar” werd geroepen zijn allemaal toegeschreven aan psychisch gestoorden die niets met de islam te maken hadden! Denken deze dwazen nu echt dat wij allemaal van die naïeve goedgelovigen zijn?
Het constant krampachtig proberen om radicale moslims de hand boven het hoofd te houden wekt de schijn van een “verborgen agenda” Wat is de reden hiervan? Welke “afspraken” zijn er gemaakt met Islamitische landen? Wij kunnen het slechts raden.
In elk geval komt dit exact overeen met het beleid van de Islamofiele regeringen en de EU!

Ook in het Oostblok conflict liegen de MSM keihard, ondanks de confronterende beelden.

Wat wij allemaal WEL kunnen zien is wat deze islamitische misleidingen, het begrip voor hun aanslagen en de doofpotten tot gevolg hebben!

Het superioriteitsgevoel en de daarbij behorende aanslagen door moslims groeit met de dag!

Onthoofdingen, executies en zelfs kruisigingen. Het geweld dat de strijders van ISIS op hun vijanden loslaten is extreem en de groepering etaleert het zelf uitgebreid: via internet verspreiden de aanhangers niet alleen hun boodschap, maar ook foto’s en video’s van het geweld dat ze gebruiken. Ook nieuwe rekruten, onder wie vermoedelijk honderden Europeanen, werft ISIS volop via internet.

De kans op een aanslag in Nederland of op Nederlandse belangen in het buitenland blijft substantieel. Het dreigingsniveau is nu de op een na hoogste van de vier niveau’s, minimaal, beperkt, substantieel en kritiek.
https://www.nctv.nl/onderwerpen/tb/dtn/actueeldreigingsniveau/

Begrip moslims voor aanslagen in VS
De kloof tussen moslims en autochtone Nederlanders is groot. Dat laten enquêtes onder moslims over de aanslagen in de VS zien….  http://www.volkskrant.nl/dossier-archief/begrip-moslims-voor-aanslagen-in-vs-tonen-noodzaak-dialoog~a595122/

“Een meerderheid van de Nederlanders vindt het jodendom geen verrijking voor Nederland, wil de immigratie uit Israël stopzetten, is tegen de bouw van nieuwe synagoges en wil de halacha grondwettelijk verbieden. De afkeer van het jodendom voert onder mensen van bijna alle politieke gezindten de boventoon. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.”

Het omgekeerde is wel het geval!
Wij hier in Nederland hebben de discussie over zwarte piet net achter de rug. Zwarte piet zou slavernij zijn. Saoedi-Arabië bewijst dat dat kolder is. In dat land zijn nog steeds echte slaven, moderne slavernij dus. Mensenrechtenorganisaties hebben dat al vaak aangekaart. Wederom is iedereen stil. Dat Saoedi-Arabië momenteel met veel geweld honderdduizenden arbeidsmigranten het land uit zet, geeft niets. Toch?
http://boinnk.nl/blog/68456/de-sticker-van-wilders/

Waarom wordt de islam meteen door iedereen verdedigd en mag je moslims niet choqueren (wat Wilders wilde doen) of provoceren (wat velen hem verwijten)? Christenen mag je wel provoceren. Want dit is “vrijheid van meningsuiting!”

Ook in Nederland neemt de dreiging toe, onder andere door het Nederlandse beleid om Syriëgangers tegen te houden. Wilders zegt: “Laat ze gaan en laat ze nooit meer terugkeren”. Dit kabinet steekt er integendeel heel veel energie in om de potentiële Syriëgangers vooral binnen te houden. Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof stelt dat we daarmee weer een nieuwe dreiging hebben gecreëerd.
Vind je het gek dat de helft van de mensen de media domweg niet meer vertrouwt?
http://joostniemoller.nl/2014/12/allemaal-psychisch-gestoorde-eenzame-wolven/

Als wij onze regeringen en onze media niet meer kunnen vertrouwen, dan wordt het hoog tijd dat wij ons eigen volk moeten beschermen en zo snel mogelijk een andere koers moeten varen door de juiste bestuurders te kiezen die ons land, zoals het hoort, met alle middelen zal gaan verdedigen!