HET SMERIG SPELLETJE VAN HET O.M. TEGEN WILDERS

Ik kreeg vandaag een bericht van iemand die tot haar verbazing onderstaande brief van het OM heeft gekregen, terwijl zij nooit een aanklacht tegen Wilders heeft ingediend. Ook gaat het OM er al vanuit dat Wilders wordt veroordeeld en hij een schadevergoeding moet betalen!

Ik publiceer dit omdat zij gevraagd heeft dit zoveel mogelijk bekend te maken! (Wij danken u hiervoor)!

brief om1

brief om2

Hier haar melding:
“nou breekt mijn klomp
in het verleden heb ik aangifte gedaan tegen Spekman en Samson. krijg ik vandaag een brief van de rechtbank of ik een schadevergoeding wil indienen tegen GEERT WILDERS terwijl ik helemaal geen aangiften tegen onze PVV leider heb gedaan ik heb dit meteen door gespeeld naar en zowel geert Wilders als Leon de jong blijkbaar lopen ze te frauderen met aangiftes om Geert goed te kunnen pakken hier is dus het laatste woord nog niet over gevallen gvd wie heeft er nog meer zo’n brief gehad terwijl ze aangifte gedaan hebben tegen Spekman en Samson en verdraait word tegen Geert misschien kunnen we iets beginnen tegen de o.m i.v.m dit soort brieven”

DIT IS HUN INTERPRETATIE VAN RECHTSPRAAK!

En zo werken deze criminelen dus (zie o.a. Opstelten/Demmink:  http://www.klokkenluideronline.is/2014/11/corrupt-om-wil-beslissend-demmink-stuk-niet-zien/)

De invloed van onze (eveneens corrupte?) regering is groter dan wij dachten. Vandaar dat ik nu grote vraagtekens zet bij de eerlijkheid van de verkiezingen!