DIT IS GEEN OBSESSIE MAAR DE GODVERGETEN WAARHEID!

door: Realpredictor
Wij krijgen regelmatig opmerkingen over het veelvuldig aankaarten van het asielprobleem! De linkse multiknuffelaars noemen dit ‘een obsessie’ en sommigen zelfs een ideefixe!

Wat wij hebben geplaatst is potverdorie nog niet eens het topje van de ijsberg! Onderstaand de schandalige wijze waarop ons eigen volk als ongewenste landlopers wordt behandeld in tegenstelling tot de miljoenen gelukzoekers, die ons piepklein landje overspoelen! ZET DIE HYOCRIETE LINKSE MULTI-OOGKLEPPEN AF EN BEKIJK DIT MAAR EERST!

Er komen steeds meer daklozen bij. Uit cijfers die het CBS maandag publiceerde blijkt dat in vier jaar tijd het aantal daklozen met tienduizend is gegroeid naar een totaal van 27.000! Bijna de helft daarvan is te vinden in de vier grote steden. Vooral de groep daklozen van boven de 50 jaar is gegroeid.

DAKLOZEN1

http://www.jammfm.nl/regio-nieuws/aantal-daklozen-groeit/#

ASIELZOEKERS OPGEVANGEN IN LUXE HOTELS!

asielhotel1

asielhotel2

http://www.dichtbij.nl/groot-alkmaar/regio/artikel/3700756/opvang-asielzoekers-in-hotel-de-dennen-in-bergen-aan-zee.aspx

Hotelfactuur asielzoekers loopt op tot acht miljoen!

asielhotelhttp://www.standaard.be/cnt/mh2ka00b

Overwogen wordt om vluchtelingen op luxe cruiseschepen te plaatsen!

CRUISESCHIP

https://ejbron.wordpress.com/2014/06/28/vluchtelingen-weldra-op-cruiseschepen/

http://www.headlines.nl/7538998/VNG-meer-geld-voor-asielzoekers-naar-gemeenten/

En dan heb ik het hier nog niet eens over de degeneratie en de groei in criminaliteit in Europa sinds de komst van de tsunami aan asielzoekers!

DEGENEN DIE DIT EEN OBSESSIE NOEMEN DAAG IK UIT DEZE WINTER OP STRAAT TE BIVAKKEREN! EN DAN PAS KUN JE ZEGGEN OF DIT EEN IDEEFIXE IS EN  WIE HIER GEDISCRIMINEERD WORDT!