DE VOORLOPERS VAN DE EUROPESE VOLKSVERNIETIGING!

vlagzwedned

Ik denk dat onderhand iedereen de tekenen herkent van de Europese volksuitwisseling! Met Engeland, Duitsland en de Scandinavische landen als voorlopers, zal het niet lang meer duren of Nederland zal zich vooraan in de rij aansluiten…

Ik begin zo langzamerhand te vrezen dat zelfs een volksopstand te laat zal zijn om het tij te keren! Wij zijn al te ver gevorderd in deze EuroArabische uitwisseling, waarbij jaarlijks miljoenen immigranten en voornamelijk asielzoekers uit de niet-westerse landen, die hier als een sprinkhanenplaag zijn binnengehaald, langzaam maar zeker Europa zullen opvreten!
In Duitsland is 1 op de 6 inwoners allochtoon (in Nederland 1 op de 4,3!) en aangezien de asielstroom blijft toenemen zal het niet lang meer duren of deze cijfers kunnen we omdraaien, want niet alleen de immigranten-tsunami, maar ook hun enorme geboorte explosies zullen deze trend als een raket doen stijgen!

Zweden:
“Een land kan alleen maar net zo goed zijn als de mensen erin. En Zweden neemt het ´vuilnis´ van de hele wereld al veel te lang op. Waarom moet Zweden de last van de hele planeet op z’n schouders nemen?? Wat heeft Zweden ooit gedaan om zo’n soort nationale straf te krijgen?? Niet-westerse allochtonen kunnen nooit goed worden geïntegreerd in de Zweedse samenleving. Ze zijn geen vreedzame mensen en zullen dat altijd blijven. 90% van alle geweldsdelicten wordt in Zweden gepleegd door niet-westerse allochtonen. Dat is een feit. Moord, verkrachting, vandalisme, noem maar op. Jimmie Akesson & de ZwedenDemocraten zijn de enige redelijk stem in deze zee van waanzin. Deze onzin heeft al veel te lang geduurd. Tijd om de poorten voor niet-westerse allochtonen te sluiten of de natie pleegt zelfmoord”.

Deze laatste alinea kan net zo goed op Nederland slaan en is cruciaal, als wij onze kinderen en kleinkinderen niet willen achterlaten in een hel op aarde!

Onderstaand een paar van de duizenden voorbeelden van de desastreuze gevolgen van deze volksuitwisseling!
Leest u alstublieft goed wat ons te wachten staat!

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/asielwaanzin-in-duitsland-vluchtelingen-vallen-buurtbewoners-aan-en-vernielen-onderkomen/

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/het-immigratiedebat-in-zweden-is-geintensiveerd/

http://www.powned.tv/nieuws/tech/2012/09/een_op_zes_duitsers_is_allocht.html

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/opnieuw-vechtpartij-in-een-budels-azielzoekerscentrum/

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/het-coa-is-big-business-big-big-big-business/

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/gedreven-door-doffe-haat/

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/06/de-agenda-van-bevolkingsverandering/

Realpredictor.