DE PVV EN KEIHARDE REALITEIT

PVV-FABER

De PVV legt alweer de vinger op de zere plek!

Algemene beschouwingen – Marjolein Faber

Vrz,
Een grote groep mensen staat aan de kant. Een grote groep mensen ligt wakker, te piekeren hoe de rekeningen betaald moeten worden. Een grote groep mensen vraagt zich af of zij aan het werk kunnen blijven. Een grote groep mensen die zich afvraagt “Kom ik nog wel aan een baan?”

Vrz, niets banen banen banen, maar werkloosheid werkloosheid werkloosheid is de slogan van dit kabinet. Sinds het aantreden van dit kabinet zijn 183.000 banen verloren gegaan. En in één jaar 100.000 banen, 100.000 banen voorzitter!
En terwijl de werkeloosheid record na record breekt, terwijl mensen het zelfs opgeven om nog te blijven zoeken naar een baan, beperkt dit kabinet vanaf 1 januari volgend jaar de WW en het ontslagrecht, morrelt het aan de hypotheekrenteaftrek en worden we opgezadeld met hogere belastingen, hogere premies, hogere accijnzen, hogere BTW en hogere huren.

En voorzitter terwijl dit kabinet miljarden kort op de ouderenzorg, investeert zij honderden miljoenen euro’s extra in ontwikkelingshulp en asielzoekers en laat zij de grenzen wagenwijd open staan voor de massa immigratie die de Nederlandse belastingbetaler 7 miljard euro per jaar kost.

Lees hier de hele toespraak:
http://www.pvveerstekamer.nl/item/644-algemene-beschouwingen-marjolein-faber