HIER HET OVERTUIGENDE BEWIJS VAN DE AANSLAG OP MH17

Duitse experts wijzen naar… Ukraïense gevechtsvliegtuigen…!!

MH17inslagSurface-to-air raketaanval wordt afgewezen als oorzaak, nu kogelgaten van één specifiek kaliber shrapnel-munitie bij de cockpit van het vliegtuigwrak, de Ukraïense luchtmacht lijken aan te wijzen  als MH17 moordenaars…

Plotseling dieper perspectief op bewijslast MH17!

Dit is wat deze luchtvaartexpert en piloot, de Duitse Peter Haisenko, zojuist publiceerde, in het kader van de mogelijke oorzaken van het neerstorten van de MH17:
‘We kennen allemaal het verschrikkelijke ongeluk dat heeft plaatsgevonden met de Boeing 777 van Malaysia Airlines, de MH 017. Op dit moment wordt de vluchtrecorder in Engeland uit elkaar gehaald en de opnames bestudeerd. Wat kan er nu allemaal volgen? Wellicht zelfs meer dan je bereid bent te accepteren. Wanneer je naar dit beeld kijk van een cockpit-fragment, dan is dat beeld zeker schokkend.

We zien INSLAG- en EXIT-GATEN VAN KOGELS IN DE BUURT VAN DE COCKPIT..! Dit is geen speculatie maar het resultaat van analyse van de feiten.. De cockpit toont OVERDUIDELIJK bewijs van deze kogelgaten..! Je kunt duidelijk de inslaggaten zien en sommige plekken waar de kogels eruit zijn gevlogen. De randen van de kogelgaten zijn naar binnen gebogen, deze zijn veel kleiner en rond van vorm. Van het kaliber 30 mm. De uitslaggaten zijn veel minder gevormd en de randen zijn naar buiten getrokken.
Daarnaast is zichtbaar dat de uitslag(exit)gaten, de dubbele aluminium huid van het toestel hebben doorboord en deze naar buiten hebben gebogen. (zie foto onderaan dit artikel). Daarmee te zeggen, dat splinters van binnen in de cockpit dóór de buitenkant van de cabine zijn geblazen. Ook de klinknagels zijn naar BUITEN gebogen.. Dat betekent dat je maar één conclusie kunt trekken, en dat is dat het vliegtuig NIET GETROFFEN IS DOOR EEN RAKET! De heftige schade aan het vliegtuig is uitsluitende in het gebied van de cockpit te vinden.

Klik hier om verder te lezen.