DE ISLAMITISCHE REPUBLIEK DER NEDERLANDEN!

Het binnenhalen van de vijand!

Duitse soldaten vallen op 10 mei 1940 het Koninkrijk der Nederlanden aan. In 1945 heeft Nederland deze vijand met behulp van de Sovjet-Unie en Amerika verdreven!
In oorlogen weten wij wie de vijand is en zorgen we dat wij ze zo veel mogelijk uit ons land verjagen, maar nu wordt deze vijand met miljarden in Europa binnengehaald en ook nog onderhouden en gepamperd!
De open grenzen zijn het begin van de grote volksvernietiging van Europa!!!

Volgens de cijfers van het CBS immigreerden er in de periode 1996 t/m 2010 399.000 afkomstig uit moslimlanden

Het probleem is dat deze mensen dit niet alleen in oorlogen doen maar dat dit hun gewoonte is (zoals de onthoofding van die Engelsman op straat!) Zolang dit ongestraft wordt getolereerd zal dit zich uitbreiden als een (dodelijk) virus en een standaard straatbeeld worden in heel Europa!

http://www.youtube.com/watch?v=Sz7rLIH8S_M

CULTUUR-DEGENERATIE.
Het begint met de degeneratie van onze cultuur en eindigt met totale overheersing van een barbaarse cultuur die stamt uit het Stenen tijdperk!

De cultuur van de islam staat niet alleen haaks op de waarden en normen van de moderne westerse samenleving, maar heeft nooit de evolutie doorgemaakt en men leeft nog steeds in het Stenen tijdperk! En als politici dit een “verrijking” noemen, dan staan ook zij nog steeds in het primatentijdperk!

http://www.bol.com/nl/p/de-islamisering-van-onze-cultuur/1001004001428651/?Referrer=ADVNLPPce84b100cdbf929700089ea55d000021096

degeneratie

De massale immigratie uit hoofdzakelijke Arabische- en moslimlanden zet de gemiddelde intelligentie in Nederland en andere Europese landen in toenemende mate onder druk en daarmee ook onze toekomstige ontwikkeling en welvaart. De Telegraaf berichtte dat de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, zich zorgen maakt over het snel groeiende aantal ‘minderbegaafden’ in zijn stad (2), waardoor zowel de criminaliteit als de jeugdwerkloosheid de pan uitrijzen. De politiek incorrecte link met het grote aantal immigranten uit met name Marokko kan door de almaar groter wordende problemen niet langer worden genegeerd.
In geen andere Nederlandse stad wonen zóveel buitenlanders als in Amsterdam, dat niet geheel toevallig Caïro en Algiers als partnersteden heeft. De jeugdwerkloosheid in onze hoofdstad begint met 40% (!) inmiddels richting het niveau van Griekenland en Spanje te gaan. Maar liefst 104.000 van de 790.000 inwoners blijken een IQ van slechts 70 tot 85 te hebben. Hiervan komen er steeds meer in de criminaliteit terecht. Bijna alle 600 jeugdige Amsterdamse veelplegers hebben een laag IQ.

De IQ kloof tussen migratiecontinent Europa en ontwikkeld Azië wordt steeds groter.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/07/massa-immigratie-zet-gemiddelde-intelligentie-nederland-onder-druk

OOK IN NEDERLAND KIJKEN WE MET Z’N ALLEN TOE HOE GROTE GROEPEN DIE DEZELFDE VORM VAN RELIGIE AANHANGEN ALS TERRORISTEN ALSMAAR MEER INVLOED PROBEREN UIT TE OEFENEN OP HET OPENBARE LEVEN!

In Engeland is dit al een tijd aan de gang! Lees: ‘Man onthoofd in Londen op klaarlichte dag’
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=4676918&s=b59e0f0dc4bec67ef917b04f034b01fa

Ze zijn daar al  gecapituleerd!

http://www.jihadwatch.org/2013/07/spencergeller-ban-this-is-the-day-britain-surrendered.html

Britse imam: Alle Engelse meisjes zullen worden besneden als de islam in Engeland zal heersen!
The local Imam, when I challenged him about such a barbaric practice, which he justified as a religious and cultural necessity to ensure their purity at marriage, had steely eyes which bored through me. ‘In the not too distant future,’ he intoned, ‘all British girls will be circumcised when Islam rules this country.’
http://citizensreport.info/2011/07/31/british-imam-claims-all-girls-in-england-will-undergo-female-circumcision/

En het zal niet zo lang meer duren of dit zal in heel Europa de gebruikelijke gang van zaken zijn!

De meest afschuwelijke beelden worden ons steeds vaker getoond; niet door de gemanipuleerde media, die de berichtgeving over alles wat de islam betreft, angstvallig vermijden, maar door de honderden bloggers,  arabisten en columnisten.  En hoe schokkend deze beelden ook zijn, het is de enige manier om de mensen met hun neus op de feiten te drukken! Zoals deze angstwekkende video:

CHRISTENEN ONTHOOFD.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sz7rLIH8S_M

Onderstaande processen waren de eerste voortekenen van islamisering in Nederland!
Een deel van de Haagse Schilderswijk is overgenomen door orthodoxe moslims. Het aantal salafistische islamisten in de wijk is zo groot dat ze op straat hun regels doen gelden.
In de buurt, ook wel de ‘sharia-driehoek’ genoemd, wonen zo’n 5000 mensen in portiekwoningen. In de buurt staan drie moskeeën die als salafistisch te boek staan.
Ook in Utrecht, Amsterdam Rotterdam, en vele andere steden in Nederland is dit het geval!

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/05/den_haag_heeft_moslimwijk.html

http://plazilla.com/nieuwe-fase-islamisering-moslimwijken-in-nederland-een-feit

De politiek is hard bezig met de islamiserig van Nederland en het volk kijkt gelaten toe!

moskeen

http://ejbron.wordpress.com/2012/10/10/massa-immigratie-is-genocide-video/

Over het toppunt van WAANZIN EN ZELFVERNIETIGING gesproken!

Nu anno 2015 is Nederland al grotendeels geïslamiseerd! klik hier maar voor het bewijs! 

Realpredictor.