Waarschuwing! Islam = Onderwerping!

De bronafbeelding bekijken
(DOOR H. NUMAN)

Het woord islam betekent onderwerping. Zij aan hun god, wij aan hen. U heeft drie keuzes: 1) U kunt zich bekeren, en mohammedaan worden. 2) U kunt zich onderwerpen, dan mag u – zeer beperkt en met zo veel mogelijk vernederingen – uw eigen geloof belijden. Of, als u de twee eerste keuzes afwijst, 3) de dood. Andere mogelijkheden zijn er niet. Islam is onderwerping.

Begrijpt u nu waarom ik de PVV als enige partij zie die er wat aan wil en kan doen? Alle andere partijen willen het nog steeds niet inzien. Ondanks 1400 jaar onafgebroken bewijs. Trap niet in de bekende smoesjes: “9-11 gebeurde, omdat mohammedanen onderdrukt worden” of “als wij ons iets gematigder opstellen, dan …” Dan gebeurt het nog steeds. Om andere redenen. Onze vrouwen zijn niet halal gekleed, honden zijn haram. Ze verzinnen wel wat. Maar jihad zouden ze nog steeds voeren. Want islam betekent onderwerping. U moet zich aan hen onderwerpen. Of dood.

Op dit moment is de grootste slag tegen onze democratie gaande, en nog steeds heeft niemand het door. Erger nog: men wil het niet begrijpen. U dacht toch zeker niet dat als we stoppen met ‘het lasteren van de profeet (VSOP)’ het dan ophoudt, wel? Enig idee wat ‘het lasteren van de profeet’ precies inhoudt? U denkt dan alleen maar aan spotprenten. Een mohammedaan ziet dat zo breed mogelijk.

Wat is iemand die met een 6-jarig meisje trouwt en haar op 9 jarige leeftijd ontmaagdt? Dat noemen wij een pedofiel. Voor een mohammedaan is dat ‘het lasteren van de profeet’. Hoe noemen wij een jongeman die met een oudere rijke vrouw trouwt? Een gigolo. Maar dat is toevallig wel wat de profeet deed. Dus dat mag u niet meer zeggen. Iemand die zijn dagelijks brood verdient met het beroven van karavanen? Wij zeggen: héé, ouwe Mo is aan de jat! Een mohammedaan is dan dodelijk beledigd. Want ook dat is het belasteren van de profeet. Dat is – letterlijk – het begin van het einde. Voor ons.

Helaas wonen we in Nederland, een provincie van de EU. Het land van de natte kranten. Dus natuurlijk gaan we fier voor onze vrijheid van meningsuiting. Met nietszeggende woorden. Hoorde u Rutte het woord ‘islam’ uitspreken in combinatie met geweld? Ik niet. Rutte is allang om, met hem zo ongeveer het hele parlement. De ene helft denkt dat het allemaal wel meevalt, en de andere helft fantaseert dat het mohammedanisme moet worden aangepast. Wat nooit of te nimmer gaat gebeuren. Alleen de PVV houdt stand!

Islam is onderwerping. Hij past zich niet aan ons aan. U moet zich aan hem aanpassen. Andersom gebeurt dit niet, en gaat ook niet gebeuren. Sterker nog: waarom zouden ze? Voor mohammedanen bent u ofwel een aap of ofwel een varken. Als u Joods bent, is het een varken, en als u christen bent, een aap. Als u geen geloof heeft, is het nog erger. Dan bent u in de ogen van een mohammedaan, gematigd of niet, geeneens dat. Voor elk geloof, maar met name het mohammedanisme, is er niets ergers dan mensen die niet geloven.

Waarom zijn bijna alle partijen niet faliekant tegen een godslasteringverbod? Moeten we begrip hebben voor ‘sentimenten en gevoelens’? Omdat zij daar goed garen bij spinnen? Zodra u de mond moet houden over Mo is het heel eenvoudig om dat uit te breiden naar klimaat, economie en nog veel meer. Niets wordt verboden. U mag het enkel niet meer zeggen. Uit respect voor anderen. Die anderen, overigens hebben totaal geen respect voor u. De ene groep vindt u minder dan apen of varkens. De andere groep ziet u als laag opgeleide tokkies.

We zien nu al dat Europa, en zeker Nederland, aan het toegeven is. Er zijn al Nederlandse leraren  die moeten onderduiken, omdat ze niet de gewenste lesstof doceren. Wat doet de school? Schorst die de recalcitrante leerlingen direct? Nee. Ze willen ‘in gesprek gaan’. Dat is overgave, want een compromis is niet mogelijk. Of je doceert onze normen en waarden, of die van hen. Onze normen en waarden negeren, betekent automatisch dat je die van hen doceert. Direct of indirect maakt niets uit.

Lees hier her hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/11/09/islam-onderwerping/