Stop het Yulin Dog Meat Festival!

Help ons dit wrede onmenselijke “festival” en hiermee handel te drijven te beëindigen!

Er zijn zoveel redenen om dit gruwelijke festival te beëindigen! (Waarschuwing, de volgende informatie kan schokkend zijn):

Wist u dat elk jaar tijdens de zomerzonnewende (wanneer op het noordelijk halfrond de langste dag van het jaar plaatsvindt) duizenden honden worden opgepakt om te worden opgegeten in Yulin- China, als onderdeel van een hondenvleesfestival? Wij zijn van mening dat dit wrede ‘festival’ in de 21e eeuw niet meer kan plaatsvinden!

Het Yulin Dog Meat Festival is niet alleen barbaars- maar vormt ook een gevaarlijk voedselveiligheids-probleem! Onder de op de markt verkochte honden zijn vaak ook zieke, vergiftigde- en stervende dieren. Ze lijden onder verschrikkelijke omstandigheden tijdens de lange afstand trans-provinciale reizen, vele dagen zonder voedsel en water en ze kunnen besmettelijke ziekten met zich meedragen.

We doen een beroep op u om te handelen in het belang van de Volksgezondheid, de Voedselveiligheid, het Dierenwelzijn en het imago van Guangxi en China. Het Yulin Dog Meat Festival is een barbaarse “bedrijfsvoering” die niet alleen het nationale- en publieke belang ondermijnt, maar wereldwijde pandemiën (RP: zoals o.a. het huidige Coronavirus!) kan veroorzaken! De regering van de autonome regio Guangxi Zhuang bevindt zich op een historisch momentHet Dog Meat Festival moet eindigen!

Door onze petitie te ondertekenen, sluit u zich aan bij een wereldwijde beweging met gelijkgestemde mensen die dit gruwelijke festival en handel willen sluiten. In de komende weken en maanden heb je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij zowel online als persoonlijke evenementen over de hele wereld.

Dank U!

Duo Duo Animal Welfare Project ( www.duoduoproject.org)