‘Brussel was laatste test voor aanslag met vuile kernbom in Europa’

KERNBOM

De Duitse journalist/auteur Udo Ulfkotte waarschuwt dat de Europese regeringen al lang weten dat de aanslagen in Parijs en Brussel slechts (laatste) testen waren voor een nog veel grotere aanslag, die Europa voor altijd zal veranderen, namelijk een met een vuile kernbom. En dan blijft het niet bij ‘slechts’ tientallen doden.

Moslims houden kerncentrales en technici in de gaten
De dreiging van zo’n aanslag is geen paniekzaaierij, maar zeer reëel. Moslimterroristen hebben de afgelopen weken diverse kerntechnici die bij Europese kerncentrale werken in de gaten gehouden. Minstens één van hen werd bijna ontvoerd. Ook de luchtmachtbasis Kleine Brogel in Vlaanderen, waar Amerikaanse kernbommen liggen opgeslagen, wordt de laatste tijd door moslims bespioneerd. In Irak en Syrië werden onlangs uit diverse nucleaire onderzoekscentra radioactieve materialen ontvreemd. Slechts een deel daarvan is teruggevonden.

Volgens de Washington Post hebben de Belgische autoriteiten bij de anti-terreur razzia’s van de laatste weken echter plannen gevonden voor een aanslag met een of meerdere ‘vuile’ kernbommen op grote steden in Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië en België. Maar Nederland is als slaafs lid van de NAVO en de EU beslist niet uitgesloten.

Een ‘vuile’ kernbom veroorzaakt geen echte nucleaire explosie, maar kan toch complete stedelijke gebieden weken, maanden of zelfs jaren onbewoonbaar maken, omdat er bij de conventionele explosie zwaar radioactief materiaal wordt verspreid. We hoeven niet uit te leggen dat bij een aanslag met één zo’n bom op een stad in de Randstad honderdduizenden mensen besmet zullen worden, waarvan grote aantallen een gruwelijke dood zullen sterven.

http://time2wakeup.me/?p=3292

Lees ook hier waarom Nederland een groot risico loopt: Telegraaf.