De aap komt uit de mouw: Particuliere zakenmensen uit 40 landen financieren ISIS!

poetin.lezing

Ook leden van G20 landen (Die hebben zeker allemaal vette olie-aandelen!)

President Poetin: “Ik heb voorbeelden overhandigd van gegevens die betrekking hebben met de financiering van de Islamistische Staat.
Dit zei hij maandag tegen journalisten na afloop van een ontmoeting met leden van de G20-landen.
“Wij hebben vastgesteld dat de financiering afkomstig is van natuurlijke personen uit 40 verschillende landen waaronder een aantal leden van de G20”, zei Poetin.

Volgens de Russische leider was de strijd tegen het terrorisme een een cruciaal agendapunt op de top.
“We begrijpen allemaal dat de lijnen van de financiering van ISIS moeten worden verbroken”, aldus Poetin.

Ook heeft Rusland satellietbeelden en luchtfoto’s laten zien die de ware omvang aantoont van de oliehandel die door de Islamitische Staat wordt uitgevoerd.
“Ik heb onze collega’s met foto’s uit de ruimte de illegale oliehandel aangetoond. Autokonvooien die zich uitstrekken over tientallen kilometers, die verder gaan dan de horizon wanneer ze gezien worden vanaf een hoogte van vierduizend meter.”

De Russische president zei ook dat de Syrische oppositie klaar is om een ​​anti-ISIS operatie te starten als Rusland luchtsteun biedt.
“Een deel van de Syrische oppositie acht het mogelijk om militaire acties tegen ISIS te beginnen met de hulp van de Russische luchtmacht, en we zijn klaar om die hulp te bieden,” zei de Russische president.
“Als dit gebeurt zal het leger van de Syrische president Bashar Assad, aan de ene kant, en de oppositie, aan de andere kant een gemeenschappelijke vijand bestrijden”, schetste hij.

De Russische president verklaarde verder dat er een zekere bereidheid is bij de Amerikanen om op verschillende gebieden samen te werken met Rusland. Ook zei hij dat Rusland de steun nodig heeft van de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en Iran in de strijd tegen het terrorisme.

Blijft over de belangrijkste vraag: Wie zijn die particuliere geldschieters en wat is hun bedoeling?

http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/11/particuliere-zakenmensen-uit-40-landen-financieren-isis/#.Vkwxc_kvddg

Bekijk ook deze videohttp://www.liveleak.com/view?i=b6c_1447660445