Canarische eilanden staan op instorten: Duizenden illegale migranten schoppen herrie en willen verder reizen naar continentaal Europa!

Canarische eilanden staan op instorten: Duizenden illegale migranten schoppen herrie en willen verder reizen naar continentaal Europa!

Geplaatst op 9 maart 2021 door E.J. Bron

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de Canarische eilanden, die bij Spanje horen, borrelt het enorm. Het steeds maar toenemende aantal illegale immigranten, die al wekenlang bij duizenden als “bootvluchtelingen” op de vakantie-eilanden landen, brengt de infrastructuur en de binnenlandse veiligheid op de rand van instorten. Op grond van de alles beheersende coronahysterie in de rest van Europa begint zich onopgemerkt een tweede “vluchtelingencrisis” zoals in het jaar 2015 af te tekenen.

Afrikanen demonstreren voor doorreis!

Onlangs nog demonstreerden in Tenerife meer dan 1000 (!) illegale immigranten uit Afrika voor hun doorreis naar continentaal Europa. Men zou niet langer op het eiland in militaire kampen opgesloten willen zitten. Hier een video. De demonstratie werd niet toegestaan door de autoriteiten, vond echter desondanks plaats en werd bovendien door de NGO “Tenerife Migrants Support Assembly” en vrijwilligers van andere NGO´s gestimuleerd.

Canarische eilanden al het nieuwe “Lampedusa”

De Spaanse antimigratie activist Rubén Pulido documenteert bijna dagelijks uitwassen en gevolgen van de ongehinderde immigratie op de Canarische eilanden. De Canarische eilanden, aldus Pulido, zijn al het nieuwe Lampedusa. Blikbaar heeft zich onder smokkelaars en illegalen rondgesproken dat men door de Spaanse autoriteiten sneller naar het vasteland gebracht wordt dan door de Italiaanse. Bovendien kan men tussendoor ontspannen in de luxe hotels op de eilanden en kracht opdoen voor de doorreis naar Duitsland of Oostenrijk (zie hier).

Video laat uitstekend geklede en grimmig vrolijke “nieuwe burgers” in boten zien!

Pulido heeft op zijn Twitter-account ook steeds video´s gepubliceerd van de Afrikanen hoe ze zichzelf bij de illegale overtocht op de Spaanse eilanden filmen. Daarbij zijn de (uitsluitend) mannen uitstekend gekleed, fris gekapt en staan of met duistere blikken of euforisch gelach op video.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)