Vaccinaties zijn goed voor u…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Vaccinaties zijn goed voor u, zo zeggen de dames en heren in de “gevallen regering” die achter de mondiale WEF/VN ideologie staan, de ideologie die u alles afneemt terwijl u “gelukkig” bent…

Ondertussen gaat het niet zo best met heel veel mensen die dachten: “Als ik de vaccinaties neem, krijg ik mijn vrijheden en rechten terug”. Een vrijheid die niet voorkomt in bovenstaande ideologie. Ook de vrijheid van meningsuiting komt daar niet in voor en zoals we al dagelijks zien gebeuren, worden de waarheidsvertellers, of het nu gaat om het grootste mondiale medische experiment op de mensheid ooit, de onwaarheden over de zogenaamde “groene” klimaatnoodtoestand, satanistisch misbruik, fijnstof, stikstof, CO2, de gevaren van 5G op mens, dier, flora en fauna, nanotechnologie, Monsanto’s glyfosaat of de gevaren van mondkapjes, testen en vaccinaties voor de gezondheid/immuunsysteem van de mens, het wordt je niet in dank afgenomen als je als kritische mede-Nederlander vragen stelt of de “logica” van de mondiale ideologie niet begrijpt.

Ik dwaal af. Ambulancemedewerkers komen steeds vaker in contact met mensen die na het nemen van een vaccinatie in acute nood verkeren. Eén ambulancemedewerker sprak zich uit en werd, u raadt het al, ontslagen. Het artikel laat weten, en ik kan het daar echt mee eens zijn, dat deze demissionaire regering een direct gevaar is voor de volksgezondheid.
(ninefornews.nl)

Een vreemd bericht van mensen die gevaccineerd zijn en nu een magneet kunnen laten vastplakken op de plaats van de vaccinatie.
(odysee.com)

Volgens een studie zal de “derde golf” van het virus, dat nooit geïsoleerd is volgens de gouden standaard van de wetenschap, 60- tot 70% veroorzaakt worden door diegenen die gevaccineerd zijn.
(worldunity.me)

Deze corona hoax heeft niets met uw gezondheid te maken; de cijfers tonen aan dat het aantal doden gelijk ligt met de griep waar we normaal gesproken twee keer per jaar last van hebben, maar die nu wereldwijd verdwenen is. Heel erg vreemd nietwaar? Op onderstaande site kunt u alles lezen over hoe u, uw familie, vrienden, kennissen en anderen zijn voorgelogen, bang zijn gemaakt voor een zogenaamd (nooit geïsoleerd) virus dat én niet gevaarlijker blijkt dan de griep én waarvoor dus, mijns inziens, geen enkele maatregel genomen had hoeven worden.
(stopworldcontrol.com)

Deze uitgeroepen “pandemie” is een misdaad tegen de mensheid zo laat de advocaat in onderstaand artikel weten!
(stopworldcontrol.com)

Ondertussen werkt het WEF van Kaag, Rutte, de Jonge en andere niet-Nederlandse politici, hard door aan de controlemaatregelen. Ze willen een 100% veilig internet, dat wil zeggen, mensen met “een andere mening dan die van de mondiale ideologie” zouden met nieuwe maatregelen geweerd kunnen worden. U en ik en andere zogenaamde compleet-denkers, onderzoekers, de critici, dus tot zover de vrijheid van meningsuiting op het internet…

Mijns inziens zouden we per direct uit alle buitenlandse dictaturen moeten stappen zoals de EU, de NAVO, de WHO, de VN en het WEF. Wij, de Nederlandse bevolking, maken en breken Nederland en wij, door middel van democratie, (echte) volksvertegenwoordigers en transparantie kunnen het Nederlandse normaal herstellen. Simpelweg door normaal te doen en niet mee te doen aan dit medische mondiale experiment!
(jdreport.com)

Bent u erbij de volgende keer? Voor de toekomst van onze Nederlandse kinderen?
(YouTube)

Fijn weekend allemaal, wees moedig, laat u zien, verbind en strijd mee!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Geplaatst op 14 mei 2021 door E.J. Bron