MERKEL DE TIRAN!

Zonder legitieme basis, door het buitenwerking stellen van alle grondrechten, houdt Angela Merkel 80 miljoen mensen in Duitsland al een jaar lang gevangen in een kooi vol voorschriften en regelingen. Nu, met Pasen, zou deze opsluiting een nieuw hoogtepunt van misbruik en verwoesting bereiken. Iets, dat op deze manier Stalin en Mao niet eens durfden.

Maar als Merkel het protest van de burgers voelt, is ze bang haar macht kwijt te raken. Binnen enkele uren komt Merkel op haar “dramatische” beslissing om 80 miljoen mensen op te sluiten terug, en noemt het een “fout”.

Ze zou de “volle verantwoordelijkheid” voor deze “fout” dragen. Ze denkt met deze holle frase nog bij de kiezers als “oprecht persoon” te scoren. Over haar terugtreden is van Merkel geen woord te horen. Iets wat gezien haar daden gepast zou zijn.

Merkel is niet meer te overtreffen wat betreft cynisme, gewetenloosheid en willekeur. Want er is namelijk geen reden meer om de mensen in Duitsland nog langer in een kooi van voorschriften en regelingen opgesloten te houden.

We maken een dieptepunt van Duitse geschiedenis mee

Deze politiek van willekeur van Angela Merkel laat zien dat het opsluiten van miljoenen mensen en de vernietiging van miljoenen arbeidsplaatsen evenals duizenden ondernemingen maar één criterium volgt: Merkel´s machtsbehoud.

Niet het aantal zieken of de zogenaamde “golven” zijn de fundamenten voor Merkel´s politieke beslissingen. Nee, het is haar tirannieke vasthouden aan de macht. Tot iedere prijs.

Alleen het in opstand komen van de burgers en hun protest evenals Merkel´s angst om haar macht te verliezen, heeft de gevangenschap met Pasen ten val gebracht. Dit heeft aangetoond dat al deze opsluitingmaatregelen, psychisch en lichamelijk misbruik van miljoenen mensen door de Merkel-politiek een farce is. Dit is de uitdrukking van een nieuw type tirannie.

Dat het opsluiten van ongeveer 80.000.000 mensen met Pasen werd opgeheven, is te danken aan hun moed en hun protest. Niet aan Merkel. Alleen omdat Merkel bang is voor hun protest en dat van miljoenen andere burgers hebben we allemaal een stuk van onze vrijheid heroverd.

Dit zou ons wakker moeten schudden en laten inzien dat wij het zijn die het in de hand hebben onze vrijheid te heroveren. Merkel zal alles doen om ons onze vrijheid niet meer terug te geven.

Voorschriften, die onrecht zijn en gericht zijn tegen ons geweten, mogen wij als vrije mensen noch opvolgen noch respecteren.

Steeds meer mensen wenden zich af van dit willekeurregime, dat in zijn ongevoelige en corrupte eigenmachtigheid niets anders kan bedenken dan zijn burgers zonder reden op te sluiten, te misbruiken en ons leven en ons land te verwoesten.

Het is tijd dat wij burgers samen een einde maken aan deze gevangenschap.

Medeburgers, laat jullie je deze tirannie niet meer welgevallen. Sta op en vecht voor jullie vrijheid, de vrijheid van jullie families en die van onze medemensen.

Vandaag wordt onze toekomst beslist. Een toekomst in vrijheid of tirannie.

Leve de vrijheid.

Het is tijd om samen een einde te maken aan deze willekeur.

Sta op en ga tot actie over! Nu!

Bron:
freiewelt.net
Door: Sven von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://www.freiewelt.net/blog/merkel-regiert-wie-ein-tyrann-10084350/