Welkom in de NWO!

Geplaatst op 28 maart 2021 door E.J. Bron

(Door: “bozeoudeman”)

Alle ellende die de mensheid al lange tijd geselt, is ontstaan na de val van de Sovjet-Unie, waaruit het globalisme, de nieuwe vorm van kolonialisme in de vorm van het superkapitalisme, is voortgekomen, een nieuw fenomeen waar Soros, Gates en Zuckerberg boegbeelden van zijn, dat de mensheid al vele jaren geleden de totale oorlog heeft verklaard.

Om de oorlog in hun voordeel te beslissen, hebben deze regelrechte rovers wereldwijd wellicht vele duizenden politici, wetenschappers, rechters, advocaten, journalisten en andere leden van elitegroepjes opgekocht, precies zoals Al Capone dat deed met politie en rechters. Het probleem is daardoor dat zij zoveel ‘leiders’ in hun vestzak hebben zitten dat de politiek wereldwijd volledig corrupt is, terwijl ‘het volk’ zich dat nog altijd niet beseft.

Het grootste deel van ‘het volk’ loopt slaapwandelend met zijn hoofd in ‘een nieuwe kleren van de keizer’ waanvoorstelling en doet braaf wat de poppenspelers van hem wil. Slechts een heel klein deel van de mensheid tracht zich te verzetten en dat wordt onder druk gezet met ‘geen vaccin: geen werk, geen geld, geen huis, geen vrijheid, geen voeding, geen gezondheidszorg etc.’, om ook daar bij het grootste deel de weerstand te breken

Hierna zal wellicht vervolgens, zoals al lijkt in Canada waar kampen al zouden worden opgetuigd, de groep ‘halsstarrige’ weigeraars die niet voor de nieuwe heersers wensen te knielen in dat soort nieuwe nazi kampen worden afgemaakt, net als gebeurde in 40-45, of in andere terreurperiodes van onze ‘glorieuze’ geschiedenis van geweldplegingen tegen de menselijkheid.

Het enige dat momenteel anders is aan al die vorige keren is het feit dat nu, vanwege de ongelofelijke rijkdom van een in wezen zeer beperkt groepje bijna ordinaire misdadigers, dit groepje wereldwijd waarschijnlijk vele tienduizenden van onze ‘leiders’ in hun vestzakjes hebben zitten.

Dit alles begon al met de Bush-dynastie en werd voortgezet via de avonturier Bill ‘I never had sex with that woman’ Clinton en eveneens door de Barrack ‘we need change heiland’ Obama. Twee poppetjes die vanwege hun niet te stoppen geldzucht al lange tijd bij Soros of Gates in de binnenzak zaten? Trump was de laatste kans om de hel die de mensheid wacht nog een andere richting op te laten gaan.

We weten allemaal wat er met Trump is gebeurd, net als wat er recentelijk bij ons heeft plaatsgevonden. Wie de politiek en de media beheerst, beheerst de volledige maatschappij! Via het kijkkastje en via de vele corrupte types op de ‘sociale’ media zoals een Femke Louise worden ‘gewone’ mensen gehersenspoeld en als lemmingen meegevoerd door de vele fluitspelers richting de kliffen. Welkom in de New World Order. There’s no escape!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)