De kleinsten als proefkonijntjes: BioNTech/Pfizer test coronavaccin op kinderen

Geplaatst op 26 maart 2021 door E.J. Bron

Na AstraZeneca en Moderna zijn nu ook BioNTech en haar Amerikaanse partner Pfizer ermee begonnen om hun coronavaccin op kinderen van 0 tot 11 jaar te testen. Tot nu toe zijn niet alle zware bijwerkingen en gevolgen op de lange termijn bekend, maar de gewetenloosheid kent waarschijnlijk geen grenzen om nu mensenproeven op de kleinsten respectievelijk zwaksten in de samenleving uit te voeren.

Wat zijn dat voor ouders, die geen vragen stellen bij zulke ontwikkelingen en hun kinderen als proefkonijntjes ter beschikking stellen, opdat de farmaceutische industrie haar giftige cocktails kan testen? Of worden de mRNA-vaccinaties bij voorkeur uitgevoerd op kinderen uit tehuizen of op weeskinderen om het niet volgroeide immuunsysteem te testen?

Epoch Times:

Na de concurrenten Moderna en AstraZeneca zijn nu ook de firma BioNTech uit Mainz en haar Amerikaanse partner Pfizer ermee begonnen hun coronavaccin op jonge kinderen te testen.

“Samen met onze partner BioNTech hebben we de eerste gezonde kinderen in een globale voortdurende Fase 1/2/3-studie een dosis toegediend”, deelde Pfizer donderdag mee aan het persbureau AFP.

Met de klinische tests zou de veiligheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van het vaccin bij kinderen tussen zes maanden en elf jaar onderzocht moeten worden, zei men verder.

“We zijn er trots op om dit dringend noodzakelijke onderzoek voor kinderen en gezinnen, die met smart op een mogelijke vaccinatieoptie wachten, te doen”, verklaarde Pfizer. Het vaccin zou hopelijk vanaf volgend jaar ook bij deze leeftijdsgroep ingezet kunnen worden.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/26/de-kleinsten-als-proefkonijntjes-biontech-pfizer-test-coronavaccin-op-kinderen/