We willen Vrijheid, Veiligheid en de Bescherming van onze identiteit en cultuur in plaats van Rookgordijnen, Doofpotten, Globalisme en Corruptie!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Laten we beginnen met goed nieuws en daar navolging aan geven, aangezien het duidelijk is dat wij, de Nederlandse bevolking, tezamen met de rest van de wereldbevolking, volkomen bedrogen zijn en worden bespeeld door corrupte regeringsleiders en de media om de grote reis in te zetten naar de “Great Reset”, georkestreerd door dictatoriale/communistische mondiale instituties waarvan de hoofdsponsors geld naar elkaar over blijven maken zodat ze de macht samen behouden. Terugkomend op het goede nieuws, Texas en Mississippi, en ik geloof nog een tiental staten, hebben alle corona waanzinmaatregelen van tafel geveegd en zijn weer 100% open gegaan. Genoeg is genoeg, en we hebben genoeg globalistische waanzin gezien nu.
lnnmedia.nl

Het is triest als je beseft dat een mensenleven, een kinderleven minder waard is dan economische of zelfs persoonlijke belangen van bestuurders. Nederland is veranderd in een bedrijf, dat hebben de partijen gedaan die ons land de afgelopen 10-15 jaar bestuurd hebben. Agenda 21 van de VN, die heeft Balkenende destijds getekend, is het uiterste doel van diegenen die ons langzaam maar zeker structureel het leven steeds moeilijker hebben gemaakt en geenszins van plan zijn om een ander beleid te gaan voeren.

Een beleid, waarin wij, de bevolking, bepalen en niet zoals nu waarin grote multinationals, waarvan vele hooggeplaatste politici en wetenschappers en hoogleraren weer aandeelhouders zijn, de politiek beïnvloeden. Dat op een manier die mijns inziens naar communisme leidt, naar Rutte’s “nieuwe normaal” zonder vrijheid en een heleboel dingen die moeten.

Lees hier het hele uitgebreide realistische artikel: Jdreport.com 

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/05/we-willen-vrijheid-veiligheid-en-de-bescherming-van-onze-identiteit-en-cultuur-in-plaats-van-rookgordijnen-doofpotten-globalisme-en-corruptie/