NL gaat kapot door de PvdA!

Wat heeft de PvdA ons sinds haar oprichting opgeleverd?

Massa Immigratie waarvan een groot deel nog niet geïntegreerd is en sterk afhankelijk is van onze Verzorgingsstaat.Een enorme en nog steeds maar groeiende Islam waar bij haar fundament haaks staat op onze democratische en Westerse Waarden.Ongebreideld baantjes verdelen onder PvdA bestuurders of mensen die afhankelijk zijn van de PvdA!

Een Publieke Omroep die totaal niet onafhankelijk is en Pro PvdA!Een media machine die gelijk in opstand komt wanneer er kritiek komt op de Islam!Zie Fortuyn,zie Wilders zie iedereen die maar kritiek heeft op de Islam of op allochtonen worden gedemoniseerd en weggezet als racist!De Multiculturele Samenleving die totaal mislukt is door vooral het binnen halen van de Monocultuur van de Islam!

De EU en de zielloze munt de Euro!Niets is de burger gevraagd maar het is take it or leave it!Sinterklazen in het buitenland voor mooie baantjes op belangrijke posten in de wereld.Uitkeringsafhankelijkheid waardoor het niet meer loont om te gaan werken voor mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt.Oorzaak niveleren het kunstmatig gelijk trekken van lonen.

Socialisme. De sterkste Schouders dragen de zwaarste lasten!Socialisme ten top!Overal waar de Multiculti het grootst is in de steden en waar de rode PvdA bestuurd worden stinkende wonden gemaakt door de zachte heelmeesters van de PvdA!Wie straf verdient krijgt een aai over zijn bol door een ingehuurde lees gesubsidieerde welzijnswerker van de PvdA op kosten van de belastingbetaler met nul resultaat maar wel baantjes!

Zie de Vogelaarwijken.Huizen met een mooie verfje maar waar de bewoners niet willen veranderen.Het NL van de PvdA is een kunstmatig NL een NEP NL een NL wat kapot gaat omdat problemen niet worden opgelost maar verergerd door slap beleid.

Het NL onder de PvdA gaat kapot daar wordt de Islam groter en groter en kunnen we niets meer doen omdat we verkocht worden aan de Linkse vriendjes van de EU in Brussel.NL gaat kapot door de PvdA! 

https://www.facebook.com/groups/NLgaatKapotDoorDePvdA/permalink/1694568510744559/