Mark Rutte: sociopatisch gedreven psychopaat…!!

(Door: Guido J.)

Het onderstaande verhaal over Mark Rutte in het algemeen en het verslag over zijn bizarre optreden bij een dodelijk ongeluk in 2013, is ons al een tijdje bekend. Op dit moment echter heeft de man achter dit getuigenverslag van dat ongeluk, oud-verkeersvlieger Willem Felderhof, een artikel geschreven, waarin hij zijn ervaring met Rutte in een groter kader plaatst. En met de conclusies en opbouw daarnaar toe, zijn wij het volledig eens. Al vaker werd Rutte als psychopaat geclassificeerd, maar telkens geloofden wij dat zulks toch wel enigszins aangezet was.

Het is bijna niet te geloven, omdat een psychopaat toch eigenlijk -in onze ogen- een ánder persoon zou moeten manifesteren, dan het personage wat Rutte speelt. Maar eerlijk gezegd, bleven en blijven de ‘bewijzen’ maar komen van die stevige ‘diagnose’, dat Rutte inderdaad een psychopaat is, en specifieker, een sociopatisch psychopaat.

De reacties van mensen op Mark Rutte tonen in dit kader een enorm stuk onbegrip, waarbij Rutte en diens beleidsbepalende collega’s, zoals Hugo de Jonge, vaak als ‘dom’ worden gekwalificeerd. Maar Mark Rutte is niet gek en ook niet dom, hij is dus een psychopaat. Het laat hem volledig koud wat hij de bevolking in dit land aandoet; heeft er geen gevoel bij, noch kan hij die gevoelens ontwikkelen. Hij imiteert gevoelens en telkens wanneer hij dat doet valt hij keihard door de mand.

Mark Rutte is een psychopaat, die geen empathische gevoelens kent. Een voorbeeld daarvan? Heb je hem zien staan, op het Plein voor de Tweede Kamer, in ‘gesprek met de slachtoffers van de kindertoeslagaffaire..?? Kijk naar de foto hiernaast, waarbij het plaatje méér zegt, dan deze hele uitleg over psychopaten. Geen verbinding, gewoon een daad van public-relations..!

Psychopaten kennen geen schaamte, zijn zonder geweten en dat maakt dat ALLES KAN, zolang niemand ze voor hun daden verantwoordelijk houdt. Want de enige rem op het gedrag van psychopaten is de perceptie van anderen. Ze hebben acceptabel gedrag leren spelen en maken continu een inschatting over welk gedrag ze ten tonele moeten brengen.

Ze creëren een beeld van wie ze willen zijn, door anderen te manipuleren met datzelfde imago/plaatje.  Hun gedrag is slechts het resultaat van de inschatting die zij maken om de perceptie van hun publiek te bespelen. Kijk naar Rutte en het opruimen van dit koffiebekertje in 2010.

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/01/mark-rutte-sociopatisch-gedreven-psychopaat/