Dit zijn de 10 meest belachelijke argumenten waarmee links geweld gerechtvaardigd wordt!

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Even ter herinnering: de linksen zijn de goeden!

10. Wij zijn intolerant tegenover intolerantie!

De vrijheid van meningsuiting van je tegenstander afpakken door hem ervan te beschuldigen intolerant te zijn – heel praktisch! Maar serieus: daarvoor is niemand veilig. Uiteindelijk slaan twee kanten elkaar de koppen in en beweren dat ze alleen maar intolerant zouden zijn, omdat de tegenpartij intolerant zou zijn. Dat klinkt net zo kinderachtig als: “Jij begon ermee!”

9. Links geweld is alleen maar een reactie op een rechtse fascistenstaat

Wat betreft haar relatie tot de overheid is de Antifa heel flexibel. Enerzijds heeft ze haar als vijandbeeld nodig om een revolutionaire stemming op te wekken. Anderzijds krijgen linkse NGO´s enorm veel subsidie.

Bezijden de anti-lockdown-demonstraties doen linksextremen zich graag voor als staatsgetrouwe blokhoofden, die bezoekers van demonstraties met geweld dreigen als ze geen mondkapje dragen. De volgende keer wordt dan het “fascistische smerisvarken” weer met stenen bekogeld. De waarheid is: Linksen spelen gewoon graag de slachtofferkaart.

8. Je bent tegen de Antifa! Dan ben je een fascist!

Met dit argument dient praktisch iedereen beschermd te worden tegen kritiek die zichzelf een “Antifascist” noemt. De tactiek is echter gemakkelijk te doorzien. De DDR bijvoorbeeld noemde de Muur een “antifascistische beschermingswal”.

Natuurlijk alleen maar om net te doen alsof de Muur ertoe zou dienen om binnendringers buiten te houden. In werkelijkheid werd de eigen bevolking opgesloten en werden talrijke mensen bij vluchtpogingen vermoord. Volgens de Antifa-logica is elke vijand van de “antifascistische beschermingswal” een fascist.

7. Fascisme is geen mening, maar een misdaad!

Tja, hebben we nu wel of geen vrijheid van meningsuiting? Het probleem bij beperkingen van de vrijheid van meningsuiting is dat diegene die de macht heeft de begrippen definieert. Bijvoorbeeld wanneer linkse journalisten constant benadrukken dat patriottisme een voorportaal naar het fascisme is.

Dat is de rest heel eenvoudig: patriotten zijn in feite fascisten, fascisme is geen legitieme mening, dus begaat iedereen een misdaad die patriot is. “Mijn familie werd bedreigd, alleen maar omdat ik mijn mening heb gezegd!” “Wat jij zegt, is fascistisch. Dus eigen schuld!” Klinkt logisch, of niet?

6. Wie elk extremisme gelijkstelt, bagatelliseert het rechtse!

Dat is een verdraaiing van de feiten. Wanneer men extremisme niet fundamenteel afwijst, is men niet objectief en behoort men eerder tot diegenen die bagatelliseren. Dit bagatelliseren is echter salonfähig geworden.

Bij het ZDF zegt men bijvoorbeeld dat linksen steeds onschuldiger en rechtsen steeds erger zouden worden. Linksen zouden niet meer met Stalinisme te maken hebben, maar veel AfD-politici zouden in feite Hitler zijn. Wij denken: wie mensen overvalt, hun auto´s in brand steekt of met stenen gooit, is gevaarlijk – onafhankelijk van zijn vlag.

5. Linksen vermommen zich om zichzelf te beschermen tegen rechtse klopjachten

Dat is een bijzonder perfide bewering. Niet alleen, omdat de vermomming en de zwarte kleding heel duidelijk dient voor de camouflage van gewelddadigheden. Maar ook omdat geen enkele groepering het zo geperfectioneerd heeft om mensen te fotograferen, privé-informatie te verzamelen en deze te publiceren.

Er bestaan Antifa-sites die er uitsluitend toe dienen om namen, gezichten en adressen van politieke tegenstanders te publiceren. De bovengenoemde bewering is dus de definitie van huichelarij.

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2021/01/31/dit-zijn-de-10-meest-belachelijke-argumenten-waarmee-links-geweld-gerechtvaardigd-wordt/