Schizofrene tijden sinds Joe Biden.

(Vertaling: E.J. Bron)

Laten we ons twee Amerikaanse presidenten voorstellen. De eerste lukt in zijn eerste ambtsperiode de grootste groei van nieuwe arbeidsplaatsen sinds de “New Deal” van Roosevelt, hij trekt militairen uit crisisgebieden terug, als eerste president in bijna 70 jaar verwikkelt hij zijn land in geen enkele oorlog en hij doet zijn best voor ontspanning met een agressieve atoommacht.

De tweede was ooit vicepresident van een president, die door passiviteit en niet waargemaakte aankondigingen een van de meest barbaarse oorlogen in het Midden-Oosten veroorzaakte, het aan een agressief Moellah-regime d.m.v. een slordige atoomdeal de verdere nucleaire bewapening mogelijk maakte en ervoor zorgde dat er in de Arabische wereld grote aantallen “islamistische” dictators aan de macht kwamen.

Met de ambtsaanvaarding van de eerstgenoemde president nam de betekenis van de sociale media in de politiek sterk toe, omdat hij deze inzette voor de directe communicatie met zijn kiezersbasis en ervoor gebruikte om aan de bevolking zijn desbetreffende politieke maatregelen uit te leggen.

Nog voor de ambtsaanvaarding van de tweede genoemde president, na zijn tot op de dag van vandaag twijfelachtige verkiezing, begonnen diezelfde sociale media de grootste censuurgolf in de geschiedenis door alles en iedereen die de nieuwe globalistische koers niet wil volgen te blokkeren, te verwijderen of te “de-platformen”.

En, last but not least: bij de inhuldiging van de eerstgenoemde president waren honderdduizenden hoopvolle Amerikanen aanwezig. Bij de inhuldiging van de tweede genoemde president vooral: soldaten.

En nu de grote prijsvraag: wie van de beide presidenten is in de ogen van de westelijke linksen evenals de mainstream media de fascist?

Bron: wochenblick.at

https://ejbron.wordpress.com/2021/01/26/schizofrene-tijden-sinds-joe-biden/