Hamburg: 55% van de gevangenen zijn buitenlanders!

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland multicrimineel

De meeste gevangenen in Hamburg zijn buitenlanders. Dat blijkt uit een antwoord van de Senaat van Hamburg op vragen van de AfD-fractie in het parlement van Hamburg. Volgens officiële informatie bedraagt het aandeel buitenlanders onder de gevangenen in de Hanzestad 55%. Hun officiële bevolkingsaandeel is 17%. In deze statistiek zijn gevangenen van Turkse en Arabische komaf met een Duits paspoort niet meegerekend. Die gelden als Duitsers.

De inhechtenisneming van buitenlandse delinquenten kost de Hanzestad Hamburg volgens de informatie jaarlijks € 70 miljoen. Van de 1023 buitenlanders in hechtenis zijn 136 Turken, 115 Polen, 69 Afghanen, 50 Roemenen, 48 Serviërs, 41 Albanezen, 37 Algerijnen en 32 Iraniërs. 420 zijn meervoudige daders, in 416 gevallen is de uitzetting van de delinquenten na het uitzitten van hun straf voorzien, die echter geenszins altijd wordt uitgevoerd. Naar Afghanistan bijvoorbeeld wordt nog steeds slechts in uitzonderingsgevallen uitgezet.

Dirk Nockemann (62), parlementslid, voorzitter van de AfD-Hamburg en tegelijkertijd haar woordvoerder binnenlandse zaken, ziet de mooie nieuwe wereld van het multiculturalisme door deze aantallen onttoverd. Hij maant tot politieke consequenties uit de criminaliteitsontwikkeling in de Hanzestad: “De links-groene wensdromen van een multiculturele ideale samenleving botsen op de bittere realiteit. Veroordeelde buitenlandse delinquenten hebben hun gastrecht verspeeld en moeten zo snel mogelijk uitgezet worden.”

Bron:
PI-News.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)