Het einde van een beschaving…

(Door“bozeoudeman”)

Het eind is in zicht voor de autochtone Europeanen. Het sluitstuk van islamisering is ook in Nederland weer wat dichterbij gekomen met het op het marktplein tot schande maken van ‘schandalig etnisch profileren door de vast veel te witte Belastingdienst’. Ook al is het al decennia lang een publiek geheim onder bijna alle Nederlanders in de gewone volksbuurten van welke afkomt dan ook dat vooral veel Turkse of Marokkaanse families in Nederland vaak ook een eigen of familiehuis in bezit hebben in het thuisland, en dat dit natuurlijk door ook bijna iedere familie als bezit werd en wordt verzwegen. Dat een Dienst dus onder andere deze groep met argusogen volgde was tot voor kort normaal, niet meer dan logisch en zelfs lovenswaardig en begrijpelijk. Maar nu niet meer.

Maar natuurlijk is bovenstaand een smerige leugen van een gore Trump-fanaat, een onfatsoenlijk Wilders-aanhanger of op z’n minst een rechtsradicale Baudet-bewonderaar. Want dat past vandaag in de heersende tijdgeest; alle waarheden zijn leugens en alle leugens zijn waar, en bij wet straks ook nog als enig geoorloofd. Tenminste als deze leugens een bepaalde groep in onze sneller dan snelst ten ondergaande Europese maatschappijen dient. Alle oorspronkelijke Europeanen en dus veel ook ‘witte’ ambtenaren zijn slecht, onbetrouwbaar en nazistische racisten: alle nieuwe getinte, donkere tot zwarte Europeanen zijn goed, betrouwbaar en mensenrechten respecterende, liefhebbende humanisten.

Verwonderlijk is deze wereldvreemde stelling niet als je ziet wie dit soort racisme uit: types met vaak een allochtone partner, soms islamitisch en verder met name ‘socialistische’ onderkruipsels die nog altijd in de veronderstelling leven dat hoe meer zij de ‘nieuwe’ Europeanen helpen en tegemoet treden en diens belangen zwaarder laten wegen dan de belangen van de oorspronkelijke blanke Europeanen, hoe meer stemmen zij voor hun zogenaamde groen/progressief/links/liberaal/christelijke populistische partijtjes via die door hen hier meer, meer en meer binnengehaalde nieuwelingen hopen te krijgen en hoe eerder zij hun ‘hemelse’ DDR 2.0 maatschappij van onderdrukking, terreur en onvrijheden over de wereld kunnen uitrollen. Hoe hemels. Daar zien we nu in lockdown enkel een voorproefje van.

Niets en dan ook niets zal dat soort stukken hersenloosheid tot stoppen of tot inkeer brengen, laat staan tot het besef dat zij de wereld aan het verkwanselen zijn aan een dictatoriale ideologie die in terreur en onderdrukking zijn weerga niet kent. Maar logisch is het wel: hoe meer mensen je van een bepaalde afkomst in een land binnenhaalt, hoe meer je als machtsgeile politicus de belangen van die ene soort moet gaan behartigen om als politicus uit de maatschappelijke ruif te kunnen blijven vreten. En dat is waar de beschaving van Europa en de rest van de westerse wereld aan ten onder gaat; ordinair eigenbelang van een relatief klein clubje vooral politici en een hiermee dwepende elite.

Lees ook: https://jensen.nl/uit-de-jensen-show-twee-maanden-lockdown-maakt-veel-duidelijk

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2021/01/16/het-einde-van-een-beschaving/