Complete Corona beleid kabinet door topwetenschappers onderuit gehaald!

Viroloog Marion Koopmans, al vanaf het begin tot de ‘corona’kern van de overheid behorend, heeft bij NPO Radio-1 toegegeven dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmet is met het coronavirus (of met wat voor virus dan ook). Dat betekent dat alle ‘besmettingen’ die door de media worden gemeld inderdaad niets meer dan pure onzin zijn, zoals we al maanden schrijven. Maar of de PCR test nu echt ‘van de baan is’, zoals Flavio Pasquino op zijn nieuwe, snelgroeiende YouTube kanaal BLCKBX schrijft, wagen wij te betwijfelen. Nu alsnog de waarheid erkennen zou onherstelbaar gezichtsverlies voor het hele kabinet betekenen, en trouwens ook voor vrijwel de hele Tweede Kamer. Wij vrezen dan ook dat de coronamaatregelen eerder nog harder zullen worden, zodat het volk geen tijd krijgt om naar adem te happen en tot bezinning te komen.

Gisterenavond besprak Pasquino de reactie van Koopmans op de retraction paper van moleculair geneticus Peter Borger en 22 collega wetenschappers, waaronder Mike Yeadon, ex-CSO van Pfizer. In deze paper wordt met feiten die wij al vaak uitgebreid hebben besproken een wetenschappelijke onderbouwing gegeven voor de stelling dat de PCR-test, de basis van het hele coronabeleid van de regering, niet deugt voor het doel waarvoor hij wordt gebruikt. Peter Borger besprak de paper 5 dagen geleden bij Café Weltschmerz. Deze video is op dit moment al meer dan 92.000 keer bekeken.

‘Het schip zinkt’

‘De ratten springen van het schip, en dat kan maar één ding beteken: het schip zinkt,’ begint Pasquino, als reactie op Marion Koopmans’ erkenning dat de PCR-test geen diagnostisch middel is om besmettingen vast te stellen.

Aan zijn tafel zit biochemicus Mario Ortiz Buijsse, die recent bij Café Weltschmerz een gesprek had dat wij in een artikel hebben verwerkt (25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen). Ook onderzoeksjournalist en initiatiefnemer Patrick Savalle is van de partij. ‘Mogelijk zitten we op een kantelpunt rondom de PCR-gate,’ vervolgt Pasquino. ‘Dit gaat er mogelijk toe leiden dat de flinterdunne basis voor alle corona maatregelen van tafel gaat, en ons weer terugbrengt naar het oude normaal.’

Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen

 Posted on