DE ISLAMWAANZIN! Oktober 2020: Rechtbank bekrachtigt verkrachting van kinderen en vervolging van christenen.

De volgende daden zijn enkele van de misstanden die moslims christenen hebben aangedaan in de maand Oktober 2020:

Afgeslachte christenen en geterroriseerde kerken

Frankrijk : Op 29 oktober kwam een ​​moslimman die een mes hanteerde de Notre Dame kathedraal van Nice binnen en, terwijl hij “Allahu Akbar” [“Allah is de grootste”] schreeuwde, onthoofde hij een christelijke vrouw en stak hij twee anderen dood. 

Een van de gevangengenomen mannen bekende dat hem ‘een maandelijkse betaling van 2000 dollar was beloofd voor de strijd tegen’ kafirs ‘in Artsakh, en 100 dollar extra voor elke onthoofde’ kafir ‘. (Kafir, vaak vertaald als’ ongelovige ‘, is Arabisch voor niet-moslims die zich niet onderwerpen aan de islamitische autoriteit, waardoor ze standaard vijanden zijn.) – Armen Press , 1 november 2020, Armenië / Azerbeidzjan / Turkije .

“Het is niet mogelijk om gerechtigheid te krijgen in dit deel van Somalië waar bijna iedereen moslim is. We worden als wilde dieren opgejaagd omdat we ons vertrouwen stellen in Issa [Jezus].” – De vader van een 7-jarige jongen die werd geslagen en in het ziekenhuis werd opgenomen, Morning Star News , 30 oktober 2020, Somalië .

“Een seksuele handeling met een minderjarige is een misdrijf, zelfs als ze dat wil. De rechtbank heeft een verkrachting bekrachtigd ondanks de Sindh Child Marriage Restraint Act 2014 die contractanten van kindhuwelijken straft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar … Wat is de toekomst van minderheidsmeisjes in Pakistan? ” – Samson Salamat, de christelijke voorzitter van een interreligieuze organisatie, Union of Catholic Asian News , 28 oktober 2020, Pakistan .

“Als Egyptenaar heb ik rechten – inclusief het recht om mijn dochter te zien en bij haar te zitten en ervoor te zorgen dat het goed met haar gaat. Als ze een ander pad wil volgen [de islam], dan is dat haar recht, maar mijn recht is haar te zien …. Ze is niet een “kip” die ik kan vergeten … Wat betreft de video, ik ben een vader en weet goed hoe mijn dochter praat, en ze [leek] doodsbang … Is het zo moeilijk voor de Moet de Egyptische politie het meisje terugbrengen? ‘ – Koptische solidariteit, 6 oktober 2020, Egypte .

Lees hier het zeer omvangrijke en meest beangstigende gevolg van de opmars van de Islam!

https://www.gatestoneinstitute.org/16784/persecution-of-christians-october