Zwart-Afrikaans immigrantenkamp in Parijs met geweld ontruimd!

Middenin de binnenstad van Parijs richtten hoofdzakelijk zwart-Afrikaanse migranten een tentenkamp op. De actie herinnert aan globalistisch aangestuurde provocaties in de afgelopen jaren – want ook in Wenen werd door migranten en klimaatextremisten steeds opnieuw illegaal gekampeerd. In Parijs was het geduld van de verantwoordelijken nu op. De wetsovertreders werden nu met geweld door de politie verwijderd.

De migranten bouwden hun kamp heel brutaal op de Place de la Republique in het stadscentrum van Parijs op. Uit onderzoek blijkt dat het zoals zo vaak bij zulke acties niet om eigen initiatieven van de buitenlanders gaat. Deze worden door globalistische NGO´s geïnstrumentaliseerd. In dit geval is de groep “Utopia56” verantwoordelijk voor het opstoken van de migranten. De NGO speelt als sinds 2016 met vuur tegen de rechtsstatelijkheid, toen ze ter ondersteuning van illegale immigranten uit het kamp van Calais werd opgericht.

Het gaat niet om het eerste kamp dat door deze en andere groepen op exact deze plek werd opgericht. In de zomer werd een gelijksoortige actie door “Utopia56”, “Concede” en “Artsen zonder Grenzen” aangewakkerd. In ieder geval de laatste is een bewezen financiering door een van de toonaangevende krachten achter de massamigratie, George Soros.

Maandagavond ging de politie over tot ontruiming van het kamp. Dat verliep niet zonder verzet. “Bewoners” en activisten weigerden het plein te verlaten. Ze moesten onder gebruikmaking van gummiknuppels en traangas verdreven worden. In Parijs zouden tot 400.000 migranten of dakloos zijn of in onderkomens leven.

Bron:
wochtenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/24/zwart-afrikaans-immigrantenkamp-in-parijs-met-geweld-ontruimd/