Enquête: 79% van de Trump-stemmers gelooft dat ‘verkiezingen zijn gestolen door illegaal stemmen en fraude!

Aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump wonen een Make America Great Again-bijeenkomst bij terwijl hij campagne voert op Erie International Airport in Erie, Pennsylvania, 20 oktober 2020. (Foto door SAUL LOEB / AFP) (Foto door SAUL LOEB / AFP via Getty Images)

Politico voerde zijn kiezersprioriteitenonderzoek 2020 uit en de resultaten tonen aan dat een grote meerderheid van de Trump-kiezers gelooft dat de verkiezingsresultaten niet geldig zijn en dat er tijdens de verkiezingen illegaal stemmen en fraude plaatsvonden. Eenentwintig procent van de Trump-kiezers gelooft dat de resultaten geldig zijn en 79 procent gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de poll:

  • Bijna twee derde van de Trump-stemmers accepteert de uitslag niet, dit niveau van wantrouwen in verkiezingsresultaten is ongekend. Joe Biden is uitgeroepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen van 2020. Accepteert u het resultaat? 97 procent van de Biden-kiezers accepteert het resultaat, terwijl 38 procent van de Trump-kiezers.
  • 83 procent van de Trump-kiezers gelooft dat de media de vijand van het volk is. Die statistiek slaat bijna om voor Biden-kiezers: 72 procent gelooft dat de media een belangrijke rol spelen in onze democratie.
  • 81 procent van de Republikeinse kiezers heeft minder respect voor Democraten dan vier jaar geleden. 77 procent van de democraten vindt hetzelfde.
  • Moeten we het kiescollege behouden of de populaire stem gebruiken om presidenten te kiezen? 61 procent van de Republikeinen zei ja, 32 procent democraten zei nee.
  • 59 procent van de democraten wil het college beëindigen en is afhankelijk van de populaire stemming.
  • Een kwart van de democraten is van mening dat Biden slechts één ambtstermijn zou moeten vervullen – of 28 procent.
  • Zowel Trump als Pence (afzonderlijk) zijn koplopers voor de 2024 GOP-nominatie. Onafhankelijken kijken naar een breder scala aan GOP-kandidaten, waaronder Ted Cruz en Nikki Haley.

https://eunmask.wordpress.com/2020/11/24/e-33-miljoen-een-terugkeerder-project-amsterdam-flopt-2/