New England Journal of Medicine: Lockdowns, social distancing, testen en mondkapjes zijn zinloos!

Strenge maatregelen werken zelfs averechts – Een virus trekt zich niets aan van lockdowns, quarantaine, social distancing en mondkapjes

Het als gezaghebbend beschouwde New England Journal of Medicine heeft een diepgaande studie gepubliceerd naar het nut van (gehele of gedeeltelijke) lockdowns, die sinds maart gigantische maatschappelijke en economische schade aanrichten. Conclusie: extreme quarantaine, veel testen en onmiddellijke isolatie van veronderstelde besmette personen hebben geen enkel effect op de verspreiding van een virus. Politiek en media hameren er steeds op dat we ‘naar de wetenschap’ moeten luisteren. Alleen zelf doen ze dat niet, want anders zouden alle maatregelen onmiddellijk worden opgeheven.

The Lancet publiceerde in juli de tot nu toe grootste wereldwijde studie naar de lockdowns in verschillende landen. Conclusie: er is geen enkel verband tussen de dwangmaatregelen en het aantal doden per miljoen inwoners. Desondanks beweren vooral de Westerse overheden nog steeds dat we binnenkort nog strengere maatregelen moeten nemen, en mogelijk weken- of zelfs maandenlang in een totale lockdown moeten – een experiment dat in de hele wereldgeschiedenis nog nooit eerder werd uitgevoerd, omdat er, zoals nu ook weer blijkt, geen greintje bewijs voor is dat het ook maar enigszins werkt.

Virus trekt zich niets aan van quarantaine en mondkapjes!

De Icahn School of Medicine (Mount Sinai) verrichtte samen met het Naval Medical Research Center een serie testen met lockdowns, corona testen en quarantaine. 1848 jonge marines deden vrijwillig mee met een grootschalig experiment, waarbij ze zowel buiten als binnen permanent dubbellaagse mondkapjes moesten dragen, minstens 2 meter social distancing moesten houden, niet van de campus af mochten, vaak hun handen moesten wassen, en geen persoonlijke elektronische apparaten en andere items mochten gebruiken, die zouden kunnen bijdragen aan (overigens nooit aangetoonde) besmetting via oppervlakten.

Alle rekruten moesten dagelijks hun kamers schoonmaken, toiletten na ieder bezoek reinigen met bleekdoekjes, en geprepareerde maaltijden eten in een eetzaal die na iedere maaltijd met bleek werd gereinigd. Verder waren er speciale in- en uitgangen aangewezen om het contact zoveel mogelijk te beperken. Ook werden de rekruten dagelijks getemperatuurd en gecheckt op Covid symptomen. Als die werden geconstateerd, volgde onmiddellijk een snelle PCR test en verplichte afzondering. Dezelfde regels golden voor de instructeurs en opzichters.

Wat waren de resultaten? Het virus bleef zich gewoon verspreiden, alhoewel 90% van degenen die positief werden getest, vals-positief bleken te zijn (net als overal onder de gewone bevolking het geval is). Ondanks de extreem strenge maatregelen raakte 2% toch besmet, ook al bleven die allemaal asymptomatisch, op één na.

Resultaat: Strenge maatregelen werken zelfs averechts!

https://www.xandernieuws.net/algemeen/new-england-journal-of-medicine-lockdowns-social-distancing-testen-en-mondkapjes-zijn-zinloos/