Eva Jinek is GESCHOKT: Rob Jetten, de opvolger van Alexander Pechtold legt zijn visie op de toekomst van Nederland uit!

Coronavirus: Dreigt er echt een tweede golf? Jetten slaat in ieder geval alarm en presenteert zijn laatste investering bij Eva Jinek.

Politicus, historicus maar ook econoom: Rob Jetten. Kort geleden schoof hij aan bij Jinek en vertelde hoe hij zijn geld verdient

Vorige week onthulde Jetten een nieuwe ” economisch-juridische maas in de wet” die volgens hem binnen 3-6 maanden een stabiele en vooral langdurige inkomensbron biedt. Jetten bleef erop aandringen dat mensen er snel bij moeten zijn, voordat deze “maas” wordt gewijzigd.

Zo speelde het zich af:

Eva Jinek daagde Rob Jetten uit om het publiek zoveel mogelijk informatie te geven over zijn privé-investeringen. Jetten wilde er eerst niet zoveel over loslaten maar besloot toch open kaart te spelen:

Coronavirus: Dreigt er echt een tweede golf? Jetten slaat in ieder geval alarm en presenteert zijn laatste investering bij Eva Jinek.

Politicus, historicus maar ook econoom: Rob Jetten. Kort geleden schoof hij aan bij Jinek en vertelde hoe hij zijn geld verdient.

“Ik ben succesvol omdat ik slimme investeringen en alternatieve opties snel en zonder aarzelen test. Aangezien veel normale mensen momenteel geen inkomen hebben vanwege 0 uren contracten of baanverlies, raadt ik ze aan het nieuwe platform Bitcoin-code te gaan gebruiken. Het is op dit moment de beste manier om snel een beetje extra inkomen op te bouwen. Ik raad iedereen aan snel te handelen voordat Rutte en de rest van de corrupte top er een einde aan maakt. “

Eva en haar studiogasten konden het nauwelijks geloven toen Jetten zijn mobiele telefoon tevoorschijn haalde om te laten zien hoeveel hij echt verdient met dit platform. Niemand had verwacht dat hij het op nationale tv openbaar zou maken..