Wij pikken het niet langer!

De bronafbeelding bekijken

STAAKT, STAAKT, STAAKT!

(Door: “bozeoudeman”)

Wanneer gaan mensen zich eens realiseren dat veel overheden allang oorlog tegen hun bevolkingen zijn begonnen. Eerst met vluchtelingen binnenhalen, die helemaal geen vluchtelingen zijn, maar eerder veelal criminelen, verkrachters, godsdienstwaanzinnigen en moordenaars zoals de leraar in Frankrijk aan den lijve heeft mogen ondervinden en met hem al vele anderen. 

De ‘vluchtelingen’ ellende was nog niet genoeg, dus kwam hierna het pact van de VN om illegale migratie te legaliseren om zodoende Europa onder de voet te kunnen lopen door, ja daar is die weer, met name islamieten, zoals Mekka dit al vanaf 1975 wenst. De omvolking van Europa met islamieten ligt al goed op schema.

En dan nu ook nog eens deze zogenaamde pandemie erbovenop,  waarvan het de vraag is of deze echt zo ernstig is of dat dit zich enkel afspeelt in de geesten van nazi getinte overheden en hun dito persdweilen, die dagelijks met rampscenario’s zoveel angst creëren, waardoor we allen weer een forse stap dichterbij de communistische dictatuur zijn gebracht van een door idioten gedroomde DDR 2.0 

De staatsterreur wordt met de dag heviger en heftiger en wat doet het volk? NIETS! De weinigen die wel iets wensen te ondernemen, staan bijna zinloos te demonstreren om vervolgens door de dienaren van staatsveiligheidsdiensten in elkaar getimmerd te worden. 

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/26/staakt-staakt-staakt/