STAAKT, STAAKT, STAAKT!

De bronafbeelding bekijken

(Door: “bozeoudeman”)

Wanneer gaan mensen zich eens realiseren dat veel overheden allang oorlog tegen hun bevolkingen zijn begonnen. Eerst met vluchtelingen binnenhalen, die helemaal geen vluchtelingen zijn, maar eerder veelal criminelen, verkrachters, godsdienstwaanzinnigen en moordenaars zoals de leraar in Frankrijk aan den lijve heeft mogen ondervinden en met hem al vele anderen. 

De staatsterreur wordt met de dag heviger en heftiger en wat doet het volk? NIETS! De weinigen die wel iets wensen te ondernemen, staan bijna zinloos te demonstreren om vervolgens door de dienaren van staatsveiligheidsdiensten in elkaar getimmerd te worden. 

Anderen zitten achter hun toetsenborden en wachten tot de deur door mannen met zware laarzen en lange leren jassen ingetrapt wordt, de rest doet net als in 40-45 helemaal niets en wacht af tot anderen de strijd voor hen heeft gevoerd om daarna de hele santenkraam na enkele tientallen jaren opnieuw te laten plaatsvinden. 

Dus zolang niemand echt iets doet en dus zolang de status quo blijft gehandhaafd zoals deze nu is, doe ik ook niets. Waarom zou ik, ik ben op leeftijd, heb het aan mijn longen, heb sinds kort door al dat typen ook RSI en heb gelukkig geen kinderen die ik een terreurmaatschappij wens te besparen. 

Door: “bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/26/staakt-staakt-staakt/