Gaat Wilders te ver?

(Door: H. Numan)

Nee, hij gaat lang niet ver genoeg! Na de onthoofding van een leraar in Frankrijk beginnen ze daar het probleem in te zien. Beginnen. Want de grote schoonmaak, dat gaat een vette klus worden. In Nederland zijn we nog lang zo ver niet. De regering heeft een nietszeggende verklaring afgegeven dat ze extreem geweld afwijst. Een bijzonder slappe verklaring, waarin ze eigenlijk erkent dat wat Nederland betreft er niets gaat veranderen. Ze is zelfs te laf om het woord ‘islam’ in haar verklaring op te nemen. Stel je voor dat we op hun lange tenen trappen.

Wilders vecht al jaren tegen de halal bierkaai. Hij wordt verguisd door mensen die helemaal niets van de koran of het mohammedanisme afweten, en uiteraard door onze ‘gematigde’ en minder gematigde mohammedanen. Bij beide groepen gaat het gewoon om de macht. De eerste groep wil de macht behouden, koste wat kost. En de tweede groep wil die macht zo snel mogelijk overnemen. Koste wat kost. Tot op heden betaald U al die kosten, dus geld speelt voor hen geen rol.

Beide groepen willen graag dat u de suiker koran gaat lezen. Dat is de gekuiste versie van de koran voor kleine kinderen en domme dhimmies. Er wordt alleen gekeken naar de lieve soera’s (verzen) die over naastenliefde gaan, de rest daar praten we niet over. Allebei de groepen wijzen naar een spreekwoordelijke Dodo: de gematigde mohammedaan. Een gematigde mohammedaan is een Dodo? Jazeker, want die bestaan ook niet.

Stel je de meest fanatieke calvinist in Staphorst voor. Een man die zijn dochters verstoot, omdat ze niet volgens de Statenbijbel leven. Heeee …. Daar zien we gelijk het eerste verschil met de gematigde mohammedaan. In Nederland zul je heel lang moeten zoeken voor een vader zijn kind verstoot, zelfs op grond van de Bijbel. Dat is bijna ondenkbaar. Maar een gematigde mohammedaan vindt dat heel normaal. Die gematigde mohammedaan gaat nog veel verder. Het gebeurt nogal eens dat mohammedaanse meisjes van het balkon vallen of toevallig struikelen voor een aanstormende trein. Voor redenen als ‘de eer’, weigeren een sluier te dragen, of om met neef Yoesoef (74) te trouwen.

Dat is dus die veelgeroemde en niet bestaande gematigde mohammedaan. Dezelfde gematigde mohammedaan wil invoering van sharia recht, de invoering van dhimmi wetten, afschaffing van de democratie en invoering van het kalifaat. Stel je die super streng gereformeerde Staphorster voor, maar dan 10.000x erger. Dat is dan een gematigde mohammedaan. De rest is nog veel en veel erger.

Wat kan Wilders daar over zeggen? Dat ze allemaal het land uit moeten? Natuurlijk niet. Als hij dat zou zeggen, is zijn politieke carrière over, en zijn we direct de klos. Kan Wilders zeggen dat alle mohammedaanse scholen gesloten moeten worden? Nog wel, maar met heel veel moeite.

Lees hier het hele (omvangrijke) artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/10/24/gaat-wilders-te-ver/