AVONDKLOK PURE NONSENS!

‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’

Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken

Nederland zit in de greep van een ongekende massapsychose die dankzij de mainstream media en het OMT almaar waanzinniger vormen aanneemt, en die al heel lang helemaal niets meer te maken heeft met een werkelijke dreiging. Inmiddels wordt er op basis van de PCR-test-valse-positieven epidemie serieus gepleit voor een wekenlange superstrenge tweede lockdown, en een avondklok zoals in grote delen van Europa. Hoe logisch is het om ’s nachts iedereen thuis te houden vanwege een zogenaamd zeer besmettelijk virus, terwijl het leeuwendeel van de mensen dan sowieso op bed ligt? Voor het tegengaan van een virus slaat deze maatregel dus als een tang op een varken. Wat er mogelijk werkelijk wordt gedaan is het volk voorprogrammeren om binnen enkele maanden een langdurige bankencrisis lockdown te accepteren.

’s Avonds laat en ’s nachts niemand meer de straat op om de verspreiding van een virus in te dammen volgt ongeveer dezelfde logica als het ’s nachts afsluiten van een weg omdat er overdag teveel ongelukken gebeuren. Als u het nog volgt?

Zelfs al zou je ervan uit gaan dat het in zoveel opzichten tegenstrijdige en absurde officiële corona verhaal klopt en de horeca een grote besmettingshaard zou zijn (wat in realiteit niet het geval blijkt te zijn geweest), dan nog slaat het helemaal nergens op om iedereen, dus ook degenen die nooit in een bar of restaurant komen, juist tijdens de rustigste uren verplicht binnen te houden. Toch wordt dat in grote delen van Europa reeds gedaan, en klinken er steeds luidere pleidooien om ook in Nederland een avondklok in te voeren.

Mondkapjesplicht en avondklok om te zien hoever het volk zich laat onderdrukken

Los van het feit dat het enige echt gevaarlijke ‘virus’, dat van angst en paniek, in alle lagen van de bevolking het verstand en het logische redeneervermogen zwaar lijkt te hebben aangetast, is er mogelijk een andere, logische verklaring voor zo’n avondklok. Zo is het – naast de 1,5 meter en de mondkapjesplicht – een perfect ‘crowd control’ middel, en tevens een test om te zien hoever men het volk met zinloze en totaal onlogische maatregelen kan onderdrukken voordat mensen massaal in opstand komen.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/avondklok-pure-nonsens-is-bedoeld-om-volk-voor-te-bereiden-op-bankencrisis-lockdown/