DE VERDUISTERING!

Op dinsdagavond 13 oktober om 20:00 kwam er een officieel eind aan de periode van ’de Verlichting’. Het licht ging definitief uit en er restte nog slechts diepe duisternis. Dit moment viel samen met het einde van de in de geschiedenis de minst verwerpelijk gebleken manier om een land te besturen: de democratie.

Mark Rutte en Hugo de Jonge lieten Nederland weten dat zij de volledig uit de hand gelopen heksenjacht op het SARS-CoV-19 virus voort wensten te zetten en de jacht zelfs te willen intensiveren. Bewapend met een ernstig kreupel diagnosticum en met een strategie bedacht door zotten en dwazen. Tevens riep Mark Rutte zichzelf uit tot nieuwe Koning van Nederland en direct daarna stelde Hugo de Jonge zich voor als de nieuwe Hertog der Nederlanden. Daarbij gesouffleerd door de – gezien de inmiddels ingevallen diepe duisternis – twee net aangestelde Schout-bij-Nachts Ernst Kuipers en Diederik Gommers.

Hoe heeft het in Godsnaam zover kunnen komen? Waaraan heeft de Nederlandse burger zo’n verbijsterende incompetentie, ontstellende onkunde en grenzeloze arrogantie verdiend?

Lees hier het omvangrijke zeer realistische artikel: http://www.janbhommel.com/post/de-verduistering