LONGREAD: Toen Corona nog gewoon griep heette!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vanaf mei hebben ze u er al voor ‘gewaarschuwd’/erop AANGESTUURD en nu ZIT u daadwerkelijk in de tweede golf… De tweede ANGSTgolf wel te verstaan!
Voorheen heerste er duizenden jaren lang de jaarlijkse de griepgolf en werd met name de laatste jaren óók (meerdere malen per jaar!) het Noro-virus in onder andere de verzorgingstehuizen geconstateerd. Beiden met vele zieken en doden tot gevolg. Een geheel natuurlijk opruimingsproces van moeder aarde, waarbij de zwaksten nu eenmaal sterven. Dat was TÒT 2020 tenminste heel normaal, daar hoorde u nooit iemand over. VÓÓR 2020 mochten die mensen derhalve ALLEMAAL (!) met uiteindelijk een longontsteking in uiterste ademnood (!) creperen.  Ik heb er letterlijk mijn moeder in benauwdheid zien sterven. De enorme discrepantie echter zit hem in de aanpak van vóór en vanàf MMXX. Vóór 2020 was er geen enkele ziekenhuisopname, geen enkele Intensive Care opname, werd er niemand in coma gehouden en werd er niemand getest. Iedereen kon ‘gewoon’ in ademnood sterven, want dat hoorde nu eenmaal bij een zware griep (en eveneens bij het Noro-virus).

Overigens telt het aantal – naar vermeend ‘door’ Corona – ÈCHT op de Intensive Care aan ademnood (maar in coma gehouden) overleden mensen slechts een dertigtal. Maar DAAR hoort u natuurlijk niemand over! Want het angstbeeld van ‘verschrikkelijke’ IC-toestanden moet in stand gehouden worden! Maar ook ZIJ hadden COPD (veelal van het roken!), astmatische aandoeningen, overgewicht of een andere ziekte onder de leden, of waren gewoon heel oud geworden.

Met het huidige Corona-virus blijkt het zelfs mogelijk dat 1 persoon 3 keer binnen 3 maanden positief getest wordt! Sterker nog: zelfs twee keer binnen één maand is ‘heel normaal’, waarbij dezelfde persoon elke keer weer als ‘nieuwe besmetting’ wordt geregistreerd… en zo loopt de teller uiteraard lekker op!

Maar goed, tegenwoordig heten griep, Noro en een verkoudheid dus Corona. Gewoon om het, net als dat dit wordt gedaan door een beetje hardere wind een naam te geven – alsof het een orkaan betreft – dramatischer te maken. Ook de huidige  ziekenhuisopnames, de IC-opnames en het oplopend aantal ‘besmettingen’ na de VELE (!) testen dragen bij aan de dramatiek en moeten, uiteraard via de gekochte media NOS en de NPO, de angstfactor kunstmatig (!) hoog blijven houden.

Lockdown? M’n neus!

1: Ze gooien hun paspoort weg en liegen over hun afkomst, leeftijd en ‘beroep’ (waar de daarvoor ‘speciaal geselecteerde’ gemiddelde Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) deugmens-medewerker/ster uiteraard voor de zoveelste maal met open ogen in trapt!)

2: Ze zijn uitermate gefrustreerd, omdat – anders dan hen is verteld/beloofd – NIET elke westerse vrouw een gewillige hoer blijkt te zijn waarmee zij kunnen doen wat ze maar willen, maar de meesten zelfs helemaal niks met deze opgefokte losers te maken willen hebben.

3: Door de ‘professionaliteit’ van dergelijke diensten duren de procedures zó belachelijk lang dat ze zich net als thuis misdadig en crimineel gaan gedragen, waar vervolgens NIET tegenop getreden mag worden. Is DÀT nu werkelijk de geld SLURPENDE (!) ‘oplossing’ voor de vermeende ‘vergrijzing’? En allemaal gedicteerd door de VN en de EU-ntergang!!

Lees hier het zeer uitgebreide artikel: https://ejbron.wordpress.com/2020/10/17/longread-toen-corona-nog-gewoon-griep-heette/