“Minderjarige” asielzoekers met rimpels en grijs haar:We komen van alles tegen…

De bronafbeelding bekijken

Den Haag: Bij honderden “minderjarige” asielzoekers was vorig jaar ernstige twijfel of ze wel de waarheid spraken over hun leeftijd. Uit gegevens die het Ministerie van Justitie & Veiligheid verstrekte aan de Telegraaf, blijkt dat de twijfel in sommige gevallen zo groot was, dat in trotaal 261 keer medisch onderzoek nodig was. Dat is ruim 3 keer vaker dan het jaar daarvoor. Betrokkenen spreken van het topje van de ijsberg!

We worden voorgelogen en bedrogen maar premier Rutte laat iedereen ons land binnen.

Het Nederland van Rutte is een corrupt land. En Nederlanders betalen de prijs daarvoor.

Nou, het stikt dus werkelijk van de liegende meerderjarige asielzoekers in Nederland. Net als het stikt van de kwijtgeraakte ”’minderjarige”’ asielzoekers, overigens. Het gelieg en het gefaal in de asielindustrie is allemaal niks nieuws.

Dus wees niet verbaasd als de T meldt dat het afgelopen jaar bij honderden asielzoekers twijfels rezen over hun minderjarigheid. En dit is natuurlijk pas het topje van de ijsberg. Aldus wordt geïllustreerd door de bonusquote der bonusquotes over de falende overheid en de keihard zegevierende asiellobby die meer, meer, meer asielzoekers naar Nederland wil halen!

RP: “Goedgelovigheid m.b.t. het asielbeleid” is hier de aard van het beestje!

https://www.telegraaf.nl/nieuws/497036908/minderjarige-asielzoeker-met-rimpels-en-grijs-haar-we-komen-van-alles-tegen

Lees ook: https://tpo.nl/2020/10/05/wat-een-wonder-minderjarige-asielzoekers-blijken-talloze-keren-helemaal-niet-minderjarig/