Palestijnse kwestie begint na een halve eeuw eindelijk te verdampen in de Arabische wereld!

(Door: “Brabosh”)

Soedanese functionarissen houden een ‘beslissende’ bijeenkomst met tegenhangers uit de VS en de VAE over het ondertekenen van een normalisatiedeal met Israël, meldde de nieuwssite Walla zondag. Soedan behoort tot een aantal landen waarvan wordt aangeprezen dat ze mogelijk een deal met Israël hebben gesloten, na de diplomatieke stappen van de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein op dinsdag. Ook Oman bevindt zich in deze beslissende fase.

Naar verluidt is de Saoedische Koninklijke familie verdeeld over mogelijke toekomstige banden met Israël na baanbrekende overeenkomsten met de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein, meldde de Wall Street Journal vrijdag. Volgens het rapport is koning Salman bin Abdulaziz in conflict gekomen met zijn zoon, de de facto leider kroonprins Mohammed bin Salman, waarbij laatstgenoemde voorstander zou zijn van normalisatie met Israël.

Lees verder>>>

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/23/palestijnse-kwestie-begint-na-een-halve-eeuw-eindelijk-te-verdampen-in-de-arabische-wereld/