HET IS GEWOON KUTVOLK…

Screenshot_345
Geweld door Marokkanen. (Door: “Driek”)

Marokkanen? Daar is niks mee te beginnen. Mijn hekel aan dat asociale kutvolk is met geen pen te beschrijven. Ik heb zojuist de video bekeken van het televisiedebat ‘Het Panel’, waarin twee uiterst onsympathieke gasten spraken over het onderwerp ‘Volgens Marokkanen hebben wij een Marokkanenprobleem’. Wat een ongeloofwaardig gelul. Ik was weer eens  volkomen verbijsterd. Het kwam er op neer dat wij, Nederlanders, de oorzaak zijn van al dat geweld en vernielingen die Marokkanen in ons land aanrichten.

Zijn die lui wel helemaal goed bij hun hoofd? Over zoveel krankzinnigheid valt niet te meer te discussiëren. Ik word er moedeloos van. En die Nederlanders blijven Geert Wilders maar verguizen alsof hij een zware misdadiger is. Wanneer worden die suffe Nederlanders eens wakker? Nederland is door die bedrieger Rutte en zijn wanbeheer een onleefbaar en verloederd land geworden. Het bevindt zich in een treurig vervallen staat. Straks zijn we een aan lager wal geraakt volk dat tot de bedelstaf is gedoemd. Het is werkelijk om te huilen.

Lezer Harry schrijft: “Als je dan ziet hoe ze zich gedragen tegen de enige die de bui al meer dan tien jaar ziet hangen, die doorlopend waarschuwt, hoe ze hem schofferen en schandelijk behandelen, dan is die Rutte het doodschieten niet waard! Hypocriete rotleugenaar, volksverlakker en landverrader! Wie is er nog zo stom om op die smeerlap te stemmen ? Stem de volgende keer allemaal PVV als je land en je leven je lief zijn!”

Ik wens U allen nog een mooie zomeravond.

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/19/het-is-gewoon-kutvolk/