Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen!

Screenshot_144

Geplaatst op 10 augustus 2020

(Door: “Xander”)

De maximale boetes voor het overtreden van de coronaregels in Duitsland verhoogd naar € 5000,- en € 10.000,-

Duitse medische instanties hebben vacatures voor een nieuw soort ‘droombaan’: kinderen weghalen bij ouders die weigeren hen thuis op te sluiten en in quarantaine te doen als ze positief zijn getest op het corona virus. Deze zoveelste dictatoriale maatregel in de DDR 2.0 terreurstaat van Angela Merkel zorgt voor veel ophef bij onze Oosterburen.

Duitse autoriteiten willen ouders van kinderen van 3 tot 11 jaar die positief op corona zijn getest, verplichten om hen in eenzame opsluiting te doen. Ze mogen geen enkel contact meer hebben met de andere gezinsleden, moeten alleen eten, et cetera. Ouders die weigeren krijgen torenhoge boetes, en lopen het risico dat hun kinderen bij hen worden weggehaald. Social media liepen vervolgens over van woedende reacties van burgers.

Ongekende totalitaire inbreuk in de privésfeer

Toen ook de Duitse kinderbescherming tegen deze absurde maatregel ageerde, verklaarden diverse officials dat er sprake was van een ‘communicatieprobleem’ en een ‘misverstand’. De eerste advertenties voor deze ‘droombaan’ zijn echter al geplaatst; zo vraagt de Diakonie Michaelshoven in Köln een ‘pedagogische vakkracht voor een zorginstelling voor kinderen en jongeren in quarantaine… Als u interesse heeft om met fijne collega’s iets voor andere mensen te doen, lees dan verder!’ Degenen die solliciteren moeten wel bereid zijn om de nieuwe quarantaine maatregelen uit te voeren. Concreet: om kinderen bij hun ouders weg te halen en gedwongen in eenzame afzondering te plaatsen.

De baan is vooralsnog tijdelijk, maar ‘met perspectieven’, zo wordt beloofd. ‘Welke perspectieven dat zijn, weten we inmiddels: we kennen het allemaal als ‘het nieuwe normaal’, schrijft het onafhankelijke Journalistenwatch. ‘Deze waanzin, die gelijktijdig door meerdere Duitse gezondheidsinstanties werd uitgewerkt en aangekondigd, markeert het voorlopige hoogtepunt in de vrijheidsbeperkingen en de massale inbreuk in de privésfeer, in naam van een volledig uit de hand gelopen infectiebeschermingswet, die misbruikt wordt om stapsgewijs totalitaire toestanden op te richten.’

Critici waarschuwen dat eenzame opsluiting bij jonge kinderen enorme, onherstelbare psychologische schade zal aanrichten.

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/10/corona-terreurstaat-duitsland-zoekt-medewerkers-om-kinderen-bij-hun-ouders-weg-te-halen/