De volgende politieke Moord is al in de maak (deel 1)

BOE: Normas de uso de la mascarilla obligatoria por el coronavirus
CORONA HYPE

NOS: Angst zaaien in de hoogste versnelling

Momenteel wordt de Corona-angst – en daarmee de druk om de EU-‘nood’maatregel in te kunnen voeren – middels de NOS (uiteraard kunstmatig) MAXIMAAL opgevoerd. Ik begrijp werkelijk niet waarom iedereen zich ZÓ vreselijk BANG laat maken om slechts een wat zwaardere vorm van griep. Ik heb persoonlijk al minimaal vier levensbedreigende beproevingen (ziekte en ongevallen) meegemaakt die een VEEL langere ziekte- ÈN herstelperiode behelsden dan een weekje flink ziek met een maandje zware hoest met een herstelperiode van hooguit een paar maanden (voor de zwaksten onder ons). Denken zij nu werkelijk dat ik mij, met mijn levenservaring aangaande eerdere ziektes en ongevallen, druk ga maken om een virusje?

Hahaha, sodemieter toch op met die angstzaaierij en COVID-onzin! Iedereen sterft uiteindelijk ergens aan, dus ‘SO WHAT’! Als het mijn tijd is en ik sterf aan Corona, dan sterf ik maar aan Corona. Wat maakt mij dat nu uit!  NIET ‘god’ maar de aarde geeft en neemt en overbevolking wordt op deze hele natuurlijke manier opgelost. Europa overbevolken met miljoenen ‘vluchtelingen’ en gelukzoekers geeft alleen maar meer kansen op massale uitbraken. Waarom begrijpt niemand dat? Dat is gewoon het natuurlijke verloop. De natuur die (wèl!) z’n werk doet! En dan kunt u om naar de ‘hemel’ te gaan “uit naam van ‘god´’’ wel mensenlevens willen ‘redden’ en zieke mensen zo lang mogelijk willen laten lijden (!), maar zo werkt de natuur niet. Rampen en ziektes zijn nu eenmaal al duizenden jaren onderdeel van de natuur en die kan de mens nooit oplossen. Sterker nog: ze zijn de OPLOSSING tegen de allesvernietigende overbevolking van de mens!

Mensen die nu ZÓ angstig gemaakt zijn, hebben klaarblijkelijk nog maar WEINIG of NIETS meegemaakt in hun over beschermde mietjeswereldje. Wat doen die eigenlijk buiten? Wat doen die op het strand? Die hebben daar helemaal niets te zoeken en die moeten al helemaal niet janken over anderhalve meter. Blijf thuis! Veilig opgehokt!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)