Irakese Koerd onthoofdde 17-jarige Zweedse – straf levenslang!

Screenshot - 2020-07-29T181002.849

De 23-jarige Tishko Ahmed S. vermoordde de tengere 17-jarige Zweedse. Twee weken later vond men het hoofd van het meisje in een kast, haar lichaam is tot op de dag van vandaag niet gevonden. De dader bespotte tot het laatste moment de familie van het slachtoffer. De gruwelijke zaak ging in november vorig jaar de wereld rond. De zogenaamde vluchteling S., die in het jaar 2014 de Zweedse nationaliteit kreeg, vermoordde zijn jonge vriendin Wilma, die hem wilde verlaten. Hij wikkelde haar hoofd in aluminiumfolie en zou er zelfs mee zijn gaan wandelen.

Dader is toerekeningsvatbaar

De districtsrechtbank Uddevalla veroordeelde de Irakese Koerd nu tot levenslange gevangenisstraf. De poging om hem voor ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren, mislukte voor de rechtbank. Hij zou weliswaar een narcistische persoonlijkheidsstoornis hebben, maar wel toerekeningsvatbaar zijn.

Er was geen sprake van verzachtende omstandigheden. De deskundigen stelden vast dat het jonge slachtoffer een lange doodsstrijd heeft moeten meemaken. Op 25 juli zou Wilma 18 jaar geworden zijn.

Nabestaanden voor de rechtbank bespot

Het lichaam van het slachtoffer werd nooit gevonden. De dader gaf daar geen enkele informatie over. Toen de familie van het vermoorde meisje hem in de rechtszaal smeekte om de plek van het stoffelijk overschot bekend te maken, stak de Irakese Koerd grijnzend zijn middelvinger op. Het is onvoorstelbaar welke kwellingen Europese families als gevolg van de mislukte migratiepolitiek van de EU en menig lidstaat moeten doorstaan.

Bron: www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/29/irakese-koerd-onthoofdde-17-jarige-zweedse-levenslang/