De volgende Politieke moord is al in de maak!

DoorDrs. E.N. Schilder

В Москве ритуальное агентство патентует товарный знак coronavirus ...

Politieke Moord 2020.

Nadat alle Nederlandse dagbladen op 6 mei 2002 hadden geschreven dat de LPF de grootste partij zou worden, werd Pim Fortuyn diezelfde avond om zes minuten over zes geliquideerd door Volkert van der Graaf. 6 mei om 6 over 6…

Het is uiteraard niet bewijsbaar, omdat vanzelfsprekend alles in het uiterste geniep in een schimmig achterkamertje is bekonkeld, maar ik kan mij maar NIET aan de indruk onttrekken dat de ‘heer’ Paul Rosenmöller (GroenLinks) de duivelse spindoctor ÈN sponsor is geweest van deze uitermate dodelijke intrige. Een normaal mens kan na een dergelijke ijskoude liquidatie ’s nachts namelijk uitsluitend vredig slapen als hij/zij geen enkele vorm van ook maar enig menselijk gevoel heeft en klaarblijkelijk heeft ‘meneer’ Rosenmöller zeer vredig kunnen slapen. Euforisch zelfs waarschijnlijk. De doodsbedreigingen na de moord op Fortuyn aan zijn adres vond Rosenmöller wat vervelend en waren derhalve ‘de reden’ dat hij de politiek (tijdelijk) heeft verlaten, maar met de komst van Thierry Baudet wilde Yasser Klaver toch graag weer gebruik maken van deze ‘ervaren’ Rosenmöller. Uiterst verbazingwekkend derhalve dat juist ‘meneer’ Rosenmöller – vanuit de Eerste Kamer – pleit voor “meer empathie binnen de politiek”…  Tenminste, voor hen die bereid zijn in zijn/hun(GL) ideologie/totale-waanzin/utopie mee te willen gaan. De politieke tegenstander echter kan en mag nog steeds (!)/wederom eenvoudig als “extreemrechts!” gedemoniseerd worden en vervolgens geliquideerd. En dat terwijl de Nazi-partij (NSDAP) toch ÈCHT een extreem LINKSE (!) partij was en we met de EU exact dezelfde dictatoriale kant op dreigen te gaan. Over demonen gesproken…

Screenshot - 2020-07-28T191724.668
(Door: Drs. E.N. Schilder)

Linkse strategie

Onderstaande punten zijn standaard beschreven ‘strategieën’ uit het marxistische/communistische – en derhalve extreemlinkse! – handboek, waar mijns inziens heden ten dage D66, GroenLinks, PvdA, DENK en Bij1(Uit1) onder vallen:

– verdraai de feiten als die het einddoel schaden en houdt ze vol tot ze als waarheid worden aangenomen (EU, globalisering)

verzin een aanleiding die de focus van het doel afleidt zoals het klimaat, het gemanipuleerde COVID en de stikstofleugens etc. (ze hebben de afgelopen weken weer feilloos bewezen dat ze nog geen DAG, wat zeg ik, nog geen UUR goed kunnen voorspellen, dus hoezo kunnen ze het qua klimaat WÈL decennia vooruit ‘voorspellen’?)

maak je tegenstander zwart en maak het persoonlijk (maak demonen van hen)

– zaai tweespalt en creëer chaos

Een strategie die we onder andere ook tegenkomen bij BLM (hoezo alleen ‘black’?) waarbij de focus op vermeend racisme wordt gelegd, maar waarbij bijvoorbeeld Sylvana Simons met haar ronduit racistische uitspraken voor wat betreft de ‘witte’ mens bewijst dat NIET per se ALLE zwarte levens behoeven te tellen als ‘witte’ levens klaarblijkelijk verwaarloosbaar zijn. En dat allemaal vanwege een bewezen (!) keiharde drugscrimineel en ZÈLF gewelddadige, gewapende overvaller die door een verkeerde arrestatietechniek van de politie (Trump is overigens de enige die deze techniek officieel verboden heeft!) vervolgens als “slachtoffer van ‘racisme’” in een gouden kist (!) naar zijn laatste rustplaats werd gereden…?

Lees hier de volledige artikelen:

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/28/de-volgende-politieke-moord-is-al-in-de-maak-deel-1/

Lees ook: https://ejbron.wordpress.com/2020/07/29/de-volgende-politieke-moord-is-al-in-de-maak-deel-2/