GOOGLE INSIDER ONTHULT PLAN VOOR MEGA CENSUUR FACEBOOK, GOOGLE EN TWITTER OVER CORONA!

Screenshot - 2020-07-28T152041.757
(Door: Rene Mirck)

Een gecoördineerde aanval van Google, Facebook en Twitter op iedereen die tegen het officiële corona verhaal ingaat, ligt in de planning, volgens een anonieme Google Insider. Heb jij of volg jij een kanaal dat zich volledig of gedeeltelijk richt op gezond verstand en het blootleggen van de corona hysterie? Dan loop je serieus gevaar dat dit kanaal volledig beëindigd zal worden rond de periode dat de vaccinaties in zullen gaan.

Google, dat zich nu al actief bezig houdt met het verwijderen van conservatieve websites uit haar zoekmachine, staat op het punt om de ondemocratische censuur met een enorme stap te vergroten tijdens de uitrol van de corona vaccinaties.

Tijdens een interview van YouTuber Spiro Skouras met Richie Allen, een journalist, de producer en gastheer van de Richie Allen Radioshow, vertelt Richie dat hij meerdere bronnen heeft binnen Google. Een bron, die anoniem wenst te blijven, anders zal hij zijn baan verliezen, vertelde hem het volgende…

CORONA CENSUUR ONDER HET MOM VAN LEVENS REDDEN:
Onder het mom van het redden van levens zal, middels het verwijderen van desinformatie over corona, elk kanaal serieus gevaar lopen die over een of andere vorm van een complottheorie gaat en dus tegen het officiële verhaal van de autoriteiten ingaat, als die ook maar 1 artikel over corona heeft geschreven of gepost. Het zal het ideale middel zijn om zo goed als elk tegengeluid de grond in te drukken en vrijheid van meningsuiting een zware klap toe te brengen, zodat we weer een stap dichter zullen komen bij een technocratische samenleving.

“THERE IS A PLAN IN PLACE, THAT ONCE THE VACCINES ARE READY, AROUND THE TIME OF DEPLOYMENT, GOOGLE AND FACEBOOK WILL BEGIN TO TAKE DOWN, LOTS AND LOTS OF CHANNELS.”

“ER IS EEN PLAN, DAT , ROND DE TIJD VAN DE INZET, ZODRA DE VACCINS KLAAR ZIJN, GOOGLE EN FACEBOOK ZULLEN BEGINNEN, VEEL EN VEEL KANALEN TE VERWIJDEREN!”

Lees hier het hele artikel: https://openoogjes.eu/gezondheid/coronavirus/google-insider-onthuld-plan-voor-mega-censuur-facebook-google-en-twitter-over-corona/